🖼️ 3. ROBIN LJETNO KINO Na prepunom Nemčiću i mali i veliki gledali “Vampirka”

2. kolovoza 2020. Autor: prigorski.hr Križevci 🖼️ 3. ROBIN LJETNO KINO Na prepunom Nemčiću i mali i veliki gledali “Vampirka”


Nakon uspješne projekcije u petak, brojni i mali i veliki Križevčani uživali su u projekciji animiranog filma “Vampriko” u sklopu 3. Robin ljetnog kina.

Radnja animiranog filma ‘Vampirko’ odvija se oko dječaka Antuna kojem su omiljeno štivo jezive priče osobito o vampirima. No, dobio je priliku upoznati pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štoviše postali su i prijatelji. Rudi se pokazao kao drag i ljubazan, a najveću zapetljanciju u cijeloj priči izazvali su pokušaji Antunovih roditelja da upoznaju njegova prijatelja.

Ali kako objasniti neobičnosti vezane uz Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida i koji k tome neobično zaudara, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

Organizator 3. Robin ljetnog kina je Pučko otvoreno učilište Križevci uz generalnog pokrovitelja Grada Križevce, tehničku podršku  pruža udruga K.V.A.R.K., a Robin trgovine zajedno sa svojim partnerima sponzoriraju ovu sada već tradicionalnu manifestaciju.