­čľ╝´ŞĆ|­čÄŽNatjecateljsko dru┼żenje ┼áRK Hlebine i gostiju // Organizator Polan─Źec: “┼Żelja nam je da ovo dru┼żenje prerasta u Memorijalni turnir “Zdravko Belec ┼áime”

20. lipnja 2020. Autor: prigorski.hrFoto & Video­čľ╝´ŞĆ|­čÄŽNatjecateljsko dru┼żenje ┼áRK Hlebine i gostiju // Organizator Polan─Źec: “┼Żelja nam je da ovo dru┼żenje prerasta u Memorijalni turnir “Zdravko Belec ┼áime”

Jezero Loka 1 u Sigecu u subotu i nedjelju doma─çin je natjecateljskog dru┼żenja ─Źlanova ┼áRK-a Hlebine.

Na dru┼żenju koje je krenulo u subotu to─Źno u podne i traje do nedjelje u podne, nastupa devet ekipa s po dva ─Źlana. Svaka ekipa lovi na ─Źetiri ┼ítapa ┼íarane i amure.

Irnes Polan─Źec, potpredsjednik ┼áRK-a Hlebine te glavni organizator istaknuo je zadovoljstvo odazivom ekipa.

– Bez obzira na sve neda─çe koje su nas ove godine zadesile, prvenstveno tu mislim na koronavirus, smatram da je za prvi puta odli─Źno sve ispalo. S obzirom na to da klub nema svoje posebno jezero kojim bi gospodario, odlu─Źili smo ovo dru┼żenje napraviti na nama najbli┼żem jezeru ovdje u Sigecu – kazao je Polan─Źec.

Dodao je kako je ovo dru┼żenje samo test, kako bi vidjeli imaju li organizacijskih sposobnosti i za organizaciju nekih ozbiljnijih natjecanja.

– U dogovoru sa ┼áRK-om Ivan Generali─ç iz Sigeca odlu─Źili se za organizaciju natjecanja na ovom jezeru koje je atraktivno za ribolov ┼íarana i amura. Natjecanje nije zami┼íljeno kao profesionalno natjecanje, ve─ç kao jedno dru┼żenje ─Źlanova kluba uz goste, ekipu doma─çeg ┼áRK-a Ivan Generali─ç te Ivicu Saboli─ça, predsjednika Zajednice ┼íportsko ribolovnih klubova Koprivnica – naglasio je.

Istaknuo je kako ih je prije nekoliko dana napustio dobar prijatelj te jedan od osniva─Źa dru┼ítva Zdravka Belec ┼áime.

-Uvjerili smo se kako smo sposobni organizirati jedno ovakvo natjecanje. Nadamo se da ─çe ve─ç sljede─çe godine ovo dru┼żenje prerasti u Memorijalni turnir “Zdravko Belec ┼áime” u spomen na na┼íeg dobrog prijatelja – istaknuo je.

Dodao je kako su od doma─çe ekipe ┼áRK-a Ivan Generali─ç dobili pohvale za odli─Źnu organizaciju.

– U nedjelju u 13 sati slijedi progla┼íenje pobjednika i podjela medalja najboljim ekipama i medalja za najve─çi ulov. Nakon podjele medalja slijedi dru┼żenje uz pi─çe i grah – zaklju─Źio je.

Facebook Comments