🖼️|🎦 Održana svečana dodjela javnih priznanja Grada Đurđevca

1. srpnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno 🖼️|🎦 Održana svečana dodjela javnih priznanja Grada Đurđevca


U novoobnovljenom Domu kulture u Đurđevcu u srijedu je održana svečana dodjela javnih priznanja Grada Đurđevca.

Svečana dodjela održana je tri mjeseca nakon što su službeno predstavljena, a o kojima smo već pisali  OVDJE i OVDJE.

Na svečanosti, Željko Lacković, predsjednik Gradskog vijeća i saborski zastupnik istaknuo je kako sjednica je trebala biti održana na Dan grada, no zbog pandemije koronavirusa nije održana.

-Čestitam svim dobitnicima koji ste svojim radom i djelima pronijeli ime Grada Đurđevca i svoje u jednom svijetlu koje zaslužuje biti nagrađeno. Oko nas su stalno neke 3D situacije, tako imamo u Bjelovaru 3D predstavljanje stadiona, u Koprivnici 3D škole, u Križevcima 3D kino. Tako da bih sada i ja predstavio ovo novouređeno 3D kino, tako da budemo u toku s našim susjedima – kazao je Lacković.

Naglasio je kako je ovo kino pokazatelj dobrog rada u proteklom razdoblju za koje je zaslužno vodstvo grada.

– Održali smo i našu Legendu o picokima, gdje smo još jednom pokazali odgovornost ali i odlučnost u vođenju Grada. Bili smo hrabri, hrabri su bili i naši vatrogasci, hrabri su i svi oni koji su danas s nama i ja im se ovom prilikom zahvaljujem na promociji Grada i čestitam na svemu što su napravili – kazao je Lacković.

Hrvoje Janči, gradonačelnik Đurđevca istaknuo je kako je ova svečanost održana u nešto izmijenjenim okolnostima.

– Drago mi je da ljudi u Đurđevcu kada se radi o interesu grada postanu puni razumijevanja, odgovorni i da rade svi skupa za interes našeg grada. To se ovdje i vidi, svi mi ovdje pa i šire možemo potvrditi. Ovo je prilika da nagradimo sve one koji su se posebno istaknuli u tome te im ja ovom prilikom od srca čestitam i zahvaljujem na svemu što su napravili – istaknuo je Janči.

Okupljenima se obratio i Željko Car, dobitnik nagrade za životno djelo Grada Đurđevca koji je istaknuo veliku zahvalu na dobivenom priznanja u svoje ime i u ime svih nagrađenih.

– Ovo je velika ponos i čast. Moram kazati kako jedna stvar sve nas ovdje koji smo dobili nagrade povezuje, a to je ljubav prema Đurđevcu- zaključio je Car.

Facebook Comments