🎦 Poslušajte novu autorsku pjesmu mlade autorice Anne Moor, “Genovia”

16. svibnja 2020. Autor: prigorski.hrFoto & Video🎦 Poslušajte novu autorsku pjesmu mlade autorice Anne Moor, “Genovia”

Anne Moor, ima novu autorsku pjesmu “Genovia”. Prema riječima autorice riječ je o pjesmi koja je svojevrsni povratak je u djetinjstvo, suočavanje s gubitkom i utjeha u trenucima kad ostanemo sami, zarobljeni u mislima.

– Genovia je imaginarno mjesto prema kojem putujem kad počnu navirati slike iz mojeg predivnog djetinjstva obilježenog snažnom figurom osobe koja mi je pomogla da se oslobodim i postanem ono što sam oduvijek htjela – kazala je.

Istaknula je kako o tom dalekom i veoma osobnom putovanju najbolje govori stih “Zato duboko u meni postoji mjesto koje nikad nitko neće pronaći. Inače, mlada je glazbenica autorica teksta, ali i glazbe.

Za aranžman, programiranje i produkciju zaslužan je Teo Golub (kids from the sky) dok je mastering radio Marin Hraščanec iz Intek Musica. U pjesmi se pojavljuju i Hrvoje Štefanić na trombonu te Ivan Grobenski na električnoj gitari.

-Pjesmu posvećujem djedu kojeg više nema, za njegov 77. rođendan, te se nadam da će svi koji su nekoga izgubili pronaći utjehu, ali i sreću, jer oni koje volimo nikad doista ne odlaze- kazala je Anna.

Spot u režiji Dinka Šimca (Beyond Pines) prikazuje isječke iz Anninog djetinjstva te vodi kroz lokacije koje je nekad posjećivala sa svojim djedom.

Uz pomoć 3-godišnje Judite koja je glumila malu Annu Moor u kombinaciji s tehnologijom pomlađivanja te pomoć Miroslava Harambaše koji je utjelovio djeda, spot nas vizualno vodi kroz topla sjećanja o djetinjstvu.

Spot je izrađen u formatu slike 1×1 kako bi svaki kadar imao što manje “konteksta” u širini slike i usmjeravao pažnju na detalje, sitnice i trenutke na način na koji ih pamtimo.

Facebook Comments