🎦 Kralj svadbi snimio MegaHit za svadbe!

9. lipnja 2020. Autor: prigorski.hrFoto & Video🎦 Kralj svadbi snimio MegaHit za svadbe!

Ivan Martić Ivica, koji zadnjih godina zasluženo nosi titulu „kralj svadbi“, predstavio je svoju novi hit singl „E moj kume, kućo stara“.

U pitanju je vesela i zabavna pjesma, kojoj se predviđa veliki uspjeh te će zasigurno biti dio programa na svim svadbama i zabavama.

-Dugo mi se nije dogodilo da imam ovako veselu pjesmu koja je kao stvorena za moje energične nastupe i moju publiku pred kojom nastupam najčešće na svadbama, rođendanima, koncertima i ostalim veselim prigodama. Vjerujem da će vam se pjesma svidjeti i da će mnogi zapjevati – E moj kume kućo stara- istaknuo je Ivan Martić Ivica.

Ivan Martić jedan je od najzaposlenijih zabavljača u regiji. Pored brojnih svadbi, koncerata i nastupa, koje treba na vrijeme rezervirati, te velikog broja gostovanja u tv emisijama kao što je show “Lijepom našom”, “Dobro Jutro Hrvatska” te brojnim drugim zabavnim emisijama. Dodajmo kako je ove Ivan trebao odraditi i turneje po Australiji i Kanadi, za iseljenike, koje su zbog aktualne situacije odgođene za početak iduće godine.