Izjava dana
vugrinec

Željko Vugrinec odlazi iz Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije

SDP-ov Željko Vugrinec odlazi iz Županijske skupšitne. Zahtjev za stavljanjem mandata u mirovanje predao je županijskim stručnim službama prošli tjedan.

Na upit Radio Drave i informativnog portala Drava.info zašto se odlučio na taj potez, Vugrinec je rekao da nema komentara.

U Županijskoj skupštini je obnašao funkciju predsjednika kluba vijećnika SDP-a i Hrvatskih laburista, pa je u toj funkciji najčešće izlazio za govornicu s kritičkim osvrtima uperenima prema županijskoj vlasti.

Vugrinca bi u Županijskoj skupštini trebao zamijeniti netko s koprivničke kvote na listi, doznajemo od predsjednika županijskog SDP-a Slavka Tucakovića. Sljedeća na listi je Matea Gačan, no odluku o Vugrinčevoj zamjeni u stranci, u Županijskom odboru, tek će donijeti.

foto: prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

vladko macek

Obilježena 139. godišnjica rođenja Vladka Mačeka

Svečanom sjednicom Gradskoga vijeća u Jastrebarskom je obilježena 139. godišnjica rođenja Vladka Mačeka. Potpredsjednik Gradskog …

vrijeme

Promjenljivo, prijepodne i pretežno oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom

Promjenljivo, prijepodne i pretežno oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno moguća obilnija oborina, osobito …