nogomet tomislav siz borac13

Zbor nogometnih sudaca Koprivničko-križevačke županije raspisao natječaj za nogometne suce // Pogledajte uvjete

Zbor nogometnih sudaca Koprivničko-križevačke županije poziva zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave na tečaj za zvanje nogometni sudac-pripravnik. Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 15 godina niti starija od 40 godina.

Ispit ne može polagati osoba koja je pravomoćnom sudskom presudom osuđena za kazneno djelo, kao i osoba protiv koje se vodi kazneni postupak, osoba koja je diskvalificirana odlukom mjerodavnog odbora sportskog saveza, osoba s tjelesnim nedostacima ili zdravstvenim nalazima koji bi mogli onemogućiti normalno obavljanje dužnosti nogometnog suca.

Potvrde i ocjene o zadovoljavanju traženih uvjeta kandidati su, uz ostale dokumente, dužni dostaviti prije polaganja ispita. Uz prijavu o polaganju ispita, potrebno je dostavitidomovnicu (fotokopija), kratki životopis s osvrtom na sportski rad, dokaz o igračkom stažu (za one koji koriste beneficirani staž), potvrdu o nekažnjavanju koju daje ovlašteno tijelo, liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti.

Prijave se šalju e-mail: zns.kckz@gmail.com do 5. listopada sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona (mobitela), e-mail adresa. Točan termin početka održavanja tečaja za nogometne suce bit će objavljen na web stranici Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, te putem e-mail-a na adrese prijavljenih kandidata. Svu preteču dokumentaciju potrebno je dostaviti do početka tečaja.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

bench

Đurđevac domaćin VII. Državnog prvenstva -CLASSIC, EQ POWERLIFTING I BENCH PRESS

U Đurđevcu 15. i 16. prosinca održat će se VII. DRŽAVNO PRVENSTVO -CLASSIC, EQ POWERLIFTING …

hazu križevci

U utorak predstavljanje trećeg broja časopisa “Civitas Crisiensis” – Radovi Zavoda HAZU-a Križevci

Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije poziva na …