zbor vrbovec

Vrbovec: Mješoviti pjevački zbor Gradske udruge umirovljenika nastavio s radom s novim dirigentom

Mješoviti pjevački zbor Gradske udruge umirovljenika Vrbovec nastavio je radom, a novi dirigent je Krunoslav Goranović.
U Zboru je za sada 20-tak članova koji se sastaju svake srijede u 19 sati na probama, koje se održavaju u prostorijama Gradske udruge umirovljenika.

Prvi nastup pod dirigentskom palicom novog zborovođe Zbor će izvesti prigodan program 9. prosinca na središnjem gradskom trgu u Vrbovcu u sklopu obilježavanja Adventa, a istoga dana nastupit će i u Marijanskom svetištu u Mariji Bistrici zajedno sa zborovima umirovljenika Preloga, Križevaca, Marije Bistrice i Makarske.

Ankica Pavičić predsjednica Gradske udruge umirovljenika Vrbovec kaže “Naš će Mješoviti pjevački zbor iduće godine obilježiti 20. obljetnicu uspješnog postojanja i rada. Gradska udruga će 2018. obilježiti 70. obljetnicu rada, a istodobno i domaćini smo 24. Susretima umirovljenika Zagrebačke županije. Zbor će nastupiti na obje spomenute manifestacije”.

Dragan Vicković/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

23.01.2018., Bjelovar - Specijalisticki sajam u okviru Dana poslova u turizmu odrzan je u skolsko-sportskoj dvorani. Specijalisticki sajmovi namijenjeni su ucenicima osnovnih i srednjih skola u cilju predstavljanja i popularizacije turisticko-ugostiteljskih zanimanja, a sajam potice Ministarstvo turizma. 
Photo: Damir Spehar/PIXSELL

VIDEO Bjelovar: Održan specijalistički sajam za učenike u sklopu Dana poslova u turizmu

Specijalistički sajam u okviru Dana poslova u turizmu održan je u školsko-sportskoj dvorani u Bjelovaru. …

Mali Kalnik

Ministarstvo kulture odobrilo sredstva Gornjoj Rijeci i Đurđevcu

Ministarstvo kulture odobrilo je Općini Gornja Rijeka i Muzeju Grada Đurđevca po 150 tisuća kuna …