sajam vrbovec6

U Vrbovcu otvoren gospodarski sajam

Tvrtka Sajam automobila Zagreb koja je nedavno preuzela upravljanje vanjskim dijelom Gradske tržnice i prostorom Sajmišta u Vrbovcu, danas je otvorila Veliki gospodarski Sajam.
Na sajmišnom prostoru površine 10 tisuća kvadratnih metara koji se nalazi pored vrbovečkog Gradskog stadiona, svoje su proizvode danas ponudili OPG-ovi, mala i velika poduzeća, obrti iz Vrbovca i okolice, ali i cijele Zagrebačke županije.

Sajam je otvorio dogradonačelnik Vrbovca Stjepan Grošanić koji je pritom naglasio kako je Vrbovec oduvijek bio sajmeno središte. Direktor Sajma automobila Zagreb Drago Obad istaknuo je kako je cilj obnoviti tradiciju sajmovanja u Vrbovcu, te na ovaj način animirati male gospodarstvenike i poljoprivrednike vrbovečkog kraja da ponude svoje proizvode.

sajam vrbovec4

Ovo je mjesto na koje ljudi mogu doći ponuditi svoju robu, a posjetitelji mogu pronaći nešto korisno i zanimljivo za sebe. Nezaobilazna je i ugostiteljska ponuda – naglasio je Obad.

Na otvorenju su nastupili Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec i tamburaški sastav Svita. Sajam će svake subote biti otvoren od 6 do 15 sati, a u planu je i organizacija specijaliziranih sajmova.

sajam vrbovec sajam vrbovec1 sajam vrbovec2 sajam vrbovec3 sajam vrbovec5 sajam vrbovec6 sajam vrbovec7 sajam vrbovec8 sajam vrbovec9

Maja Petak/prigorski.hr

Provjerite i ovo

DSC_5396

Treća nedjelja Došašća

Treća nedjelja adventa u kršćanskoj starini zvala se nedjelja radosti po početnim riječima ulazne pjesme: …

ilustracija/Hrvoje Jelavić/Pixsell

I TO JE MOGUĆE Malo je ovakvih dana u godini

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke nisu zabilježena kaznena djela, prometne nesreće, a …