Izjava dana
Foto: G. Obran
Foto: G. Obran

[VIDEO/FOTO] Revija Mažoretkinja grada Koprivnice „Sa srcem za rođendan svome gradu” ispunila Dom mladih

Mažoretkinje Grada Koprivnice, njih oko 70, nastupile su jučer navečer pred ispunjenim Domom mladih u Koprivnici u povodu Dana grada. Od najmlađih, kojima je to bio prvi nastup, do najstarijih mažoretkinja, mlade plesačice su oduševile publiku svojim nastupima.

– Znamo koliko je važno biti u prekrasnom gradu i nema tog grada koji bi nam srcu prirastao kao nama Koprivnica. Upravo stoga, kao naš poklon za rođendan gradu, poklonili smo plesno-recitacijski program. Počeli smo na igralištima, preselile se u zatvorene prostore pa morali mijenjati za veće i tako su Mažoretkinje neprestano rasle, a rastu i dalje – kazala je Snježana Sremec.

mažoretkinje kc (10) snježana sremec

Nakon nje okupljenima se obratio Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice koji je napomenuo kako su i Mažoretkinje samo još jedan dio umjetnosti koju imamo u gradu.

Nastup najmlađih članica Mažoretkinja, među kojima su neke po prvi puta izašle na pozornicu i seniorske skupine.

– Naše mažoretkinje nam doista priušte jako puno zadovoljstva i sreće, više ne mogu niti pobrojati gdje sve putuju i gdje sve predstavljaju naš grad, ali kada vidim koliko vas ima ovdje i koliko neki roditelji doista izgaraju za neki novi projekt mažoretkinja znam da ćemo još dugo imati i mažoretkinje, ali i ovako lijepu Koprivnicu – kazao je Jakšić.

mažoretkinje kc (2) mažoretkinje kc (3) mažoretkinje kc (4) mažoretkinje kc (5) mažoretkinje kc (6) mažoretkinje kc (7) mažoretkinje kc (8) mažoretkinje kc (9)

go/prigorski.hr

Provjerite i ovo

Foto: ŠKK Kc

Športski kuglački klub Koprivnica obilježio 20 godina osnivanja i rada

Športski kuglački klub Koprivnica svečanom je sjednicom jučer obilježio 20. godišnjicu osnivanja i kontinuiranog djelovanja. …

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovarsko-bilogorski župan o odluci Vlade za NUTS2 regije: Prvo su nam rekli da biramo, a onda su ignorirali naš izbor

Damir Bajs, bjelovarsko-bilogorski župan danas je održao konferenciju za medije na temu Odluke Vlade Republike …