Tihana Nemčić
Tihana Nemčić

VIDEO – Tihana Nemčić: Prijavite se i budite dio malonogometnog spektakla u Križevcima

Križevčanka Tihana Nemčić, jedna od najpoznatijih hrvatskih nogometašica i izbornica hrvatskih ženskih nogometnih reprezentacija do 15 i 17 godina ne propušta tradicionalni zimski malonogometni turnir u Križevcima.

-Prijavite se na malonogometni turnir “Križevci 2017 – Ožujsko-KTC” i budite dio malonogometnog spektakla. Vidimo se!- poručila je Tihana.

Malonogometni turnir doživjet će svoje 19. izdanje, a prijave za turnir traju već tjedan dana. Prijaviti se možete do 12. prosinca do 19 sati kada će se održati ždrijeb u dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima.

Najbolja pozivnica je boga fond nagrada: 40.000 kn za 1. mjesto, 15.000 kn za 2. mjesto, 10.000 kn za 3. mjesto i 5.000 kn za četvrto mjesto te nagrade za najboljeg igrača, vratara i strijelca turnira.

Isto tako u sklopu turnira održat će se i 1. turnir županijskih klubova “Robin trgovina”, a i ovdje su izdašne nagrade. Prvo mjesto donosi 10.000 kn, drugo 5.000 kn, treće 2.000 kn, a četvrto 1.000 kn.

Prijaviti se možete na prijava@krizevciturnir.com ili na web stranici trunira krizevciturnir.com

Organizator turnira su NK Križevci i Zajednica športskih udruga Križevci. Turnir počinje 15. prosinca i traje do 6. siječnja.

Pogledajte poziv Tihane Nemčić.

Pozivnica turnir 19.

 

pozivnica turnir zupanijski klubovi

 

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

IMG_9792

NOGOMET-VETERANI: Mladost nadjačala Križevce

KRIŽEVCI – MLADOST KP 0:3 (0:2) KRIŽEVCI: Pavlović, Dugina, Skalički, Plantić, Kemenović S., Srbljinović, Mijić, …

dubrovnik mladenci

FOTO Dubrovnik kroz prigorski objektiv

Photo by Zdenko Balog