foto: glaspodravine.hr
foto: glaspodravine.hr

VELIKA TRAGEDIJA U prevrtanju traktora poginuo muškarac

U prevrtanju traktora, u šumi između Jankovca i Vrhovca Sokolovečkog večeras je život izgubio muškarac, oko 72 godine iz Jankovca, naselja u Općini Sokolovac, piše glaspodravine.hr. Kako neslužbeno doznajemo riječ je o Milanu Levaniću. Da stvar bude tragičnija, isti je do sada čak tri puta tijekom života bio u sličnim situacijama. Od toga, dva puta u posljednje dvije godine. Nažalost, sadašnja, četvrta bila je kobna.

Do posljednjeg dana bio je pun života i u razgovoru je isticao nakon prošlogodišnjeg padanja s traktora, da je znao koliko je imao sreće, no teška životna situacija tjerala ga je da i u poznim godinama i dalje radi u polju. Prema prvim informacijama ovo, posljednje prevrtanje bila je gotovo ista situacija kao i lanjska.

U tijeku je policijski očevid, a na terenu su vatrogasne službe kao i hitna pomoć. Mještani okolice Jankovca i Vrhovca Sokolovečkog također su došli na mjesto događanja, nadajući se dobrim vijestima i vidjeti mogu li kako pomoći.

Inače, prilikom lanjske nesreće, kada se s traktorom prevrnuo bočno Milan je zaradio tešku ozljedu lica. Imao je posjekotinu po gotovo cijeloj dužini lica, ali se srećom dobro oporavio. No, što je posebno čudno, gotovo na identičnom mjestu preokrenuo se traktorom i godinu ranije. Razlika je bila samo u tome što se radilo o drugom kutu livade i što se traktorska kosa zaglavila u tvrdoj zemlji pa se okrenuo oko nje.

 

Provjerite i ovo

Filip Kos/PIXSELL

Policija objavila detalje prometne nesreće u kojoj je poginuo 41-godišnjak

Zagrebačka policija izvijestila je kako je u subotu u 9.40 sati u Ivancu Bistranskom, 41-godišnji …

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

AKCIJA VIKEND Utvrđena 144 prometna prekršaja

Tijekom vikenda, od 7. do 10. prosinca, na području Policijske uprave koprivničko – križevačke zabilježene …