Petar Glebov/PIXSELL
Petar Glebov/PIXSELL

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA Alkotestirani će biti svi zaustavljeni vozači

Tijekom vikenda, od 14. do 17. rujna na području Policijske uprave zagrebačke provest će se akcije “Alkohol, droga i brzina”. Akcija će se provesti i na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske tijekom noći 15/16 rujna.

Akcije se provode zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu u 2018., kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i/ili droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa i dr.

Alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati utvrđeni prekršaji nepropisnog kretanja kolnikom, nepoštivanja prednosti prolaska, nepropisnog pretjecanja, prekršaja vozača prema pješacima, nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima, nepropisne uporabe mobitela u vožnji i drugih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

danijela glavosek

Nezavisna Danijela Glavosek Kovačić stavlja u mirovanje mandat u koprivničkom Gradskom vijeću

KOPRIVNICA – Danijela Glavosek Kovačić, nezavisna vijećnica Gradskog vijeća Grada Koprivnice na današnjoj konferenciji za …

odred14

FOTO Obilježena godišnjica napada na partizansku bolnicu Stupe

Na današnji dan 21. rujna 1943. godine pala je bolnica Stupe i pobijeni su ranjenici …