Izjava dana
klupe

UPISI U SREDNJU ŠKOLU: U Koprivničko-križevačkoj županiji najveći interes za gimnazije, a najslabiji za zidara i tesara, dok se za mljekara nije nitko prijavio

U petak, 13. srpnja objavljeni su rezultati upisa prvog upisnog roka u prve razrede srednjih škola u školskoj godini 2018./2019. na području Koprivničko-križevačke županije. Od planirana 1073 upisna mjesta, pravo upisa steklo je 936 učenika.

U Gimnaziji Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac ostalo je deset slobodnih mjesta, u Gimnaziji Frana Galovića Koprivnica sedam, a u Gimnaziji Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci dva slobodna mjesta. U Strukovnoj školi Đurđevac ima 11 slobodnih mjesta, u Obrtničkoj školi Koprivnica 25, u Srednjoj školi Koprivnica 11, u Srednjoj Gospodarskoj školi Križevci 34 mjesta te u Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci 27 slobodnih mjesta.

U Srednjoj gospodarskoj školi Križevci učenici nisu iskazali interes za upis zanimanja mljekar te će u jesenskom roku biti ukinuto, dok će u Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci zbog slabijeg interesa za zanimanja zidar i tesar, umjesto odvojenih razreda, ta zanimanja biti spojena u jedan jedinstveni razred.

prigorski.hr

 

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

IMG_0504

Župan Koren i zamjenik Ljubić na radnom sastanku s v.d. ravnateljice križevačke Gimnazije

Darko Koren, koprivničko-križevački župan, njegov zamjenik Ratimir Ljubić i Ana Mušlek, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, …

ilustracija/Dubravka Petrić/Pixsell

Dvije osobe ozlijeđene u prevrtanju teretnog vozila

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je kako je u srijedu oko 17 sati  u Koprivničkoj ulici …