Izjava dana
asfaltiranje bilogorska

U tijeku asflatiranje Bilogorske ulice u Bakovčicama

Gradonačelnik Koprivnice, Mišel Jakšić zajedno sa suradnicima obišao je radove prve faze asfaltiranja Bilogorske ulice u prigradskom naselju Bakovčica. Zonu zahvata čini Bilogorska ulica u naselju Bakovčica, na trasi od križanja s Koprivničkom ulicom do križanja sa Školskom ulicom u duljini od oko 970 metara.

asfaltiranje bilogorska 2

Kolnička konstrukcija će se asfaltirati u širini 4,50 metra sa obostranim bankinama širine u ovisnosti o topografiji terena od 0,50 m do 0,75 metra. Odvodnja oborinskih voda s kolnika riješena je gravitacijski, slobodnim padom sa otvorenim betonskim jarcima uz prometnicu. U dijelu prometnice zbog nedostatka prostora u poprečnom profilu nije moguće izvesti otvorene oborinske jarke pa će se mjestimično izvesti asfaltirani rigoli za dovod vode do otvorenih oborinskih jaraka.

Prva faza asfaitiranja obuhvaća duljinu zahvata od oko 570 metara, a radovi uređenja prometnice izvodit će se i dalje svojim tokom u skladu sa vremenskim prilikama. Druga faza asfaltiranja u duljini do kraja zahvata predvidena je na proljeće. Vrijednost radova je 1,7 milijuna kuna.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Robert Anić/PIXSELL

Iz prodaje se povlači važan sastojak mnogih jela

Ministarstvo poljoprivrede u srijedu je izvijestilo potrošače da je s tržišta povučen austrijski povrtni temeljac …

vrijeme6

[VIDEO] Djelomice sunčano te iznadprosječno toplo

Djelomice sunčano te iznadprosječno toplo. Na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima povremeno povećana naoblaka, …