Izjava dana
natjecanje

Svečano otvoreno 37. Državno natjecanje iz računovodstva

U koprivničkom hotelu „Podravina“ u srijedu je svečano otvoreno 37. Državno natjecanje iz računovodstva, čiji je domaćin Srednja škola Koprivnica.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić sudionicima natjecanja poželio je dobrodošlicu te im čestitao na plasmanu, dodavši kako je za to bilo potrebno mnogo uloženog rada i truda. Također im je poželio mnogo sreće i uspjeha te da im Koprivnica ostane u lijepom sjećanju.

natjecanje2

U ime domaćina i suorganizatora obratila se ravnateljica Srednje škole Koprivnica Manuela Gregurić kazavši kako se ulaganjem u znanje i vjerom u učenike mogu sjajni postići rezultati te kako su upravo državna natjecanja mjesto promocije znanja i izvrsnosti. Sudionicima je poručila kako su oni budućnost računovodstvene profesije te kako služe na ponos cijeloj državi, napomenuvši kako iz koprivničke Srednje škole dolaze čak dva natjecatelja, i to Lucija Vrbanić i Tomislav Srbljinović, što je najveći uspjeh dosad.

natjecanje1

Viša stručna savjetnica i članica Državnog povjerenstva Nina Kuljiš Palac iz Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih pohvalila je organizatore te dodala kako sudjeluju učenici iz ukupno devet škola i to iz gradova Koprivnice, Vele Luke, Zagreba, Velike Gorice, Splita, Pule, Zaboka i Požege, a prigodnim se riječima obratio i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

Organizatori natjecanja su Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, pokrovitelj je Koprivničko-križevačka županija, a natjecanje se održava u četvrtak, 12. travnja u jutarnjim satima, dok će pobjednici biti proglašeni istog dana navečer. U sklopu natjecanja održat će se i stručni skup za mentore pod nazivom „Aktualnosti u financijskom izvještavanju poduzetnika u RH“, a planiran je i obilazak koprivničkih znamenitosti.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Željko Lukunić/PIXSELL

Šutnja je najbolji nadomjestak za pamet.

Henry Askurst

foto

Prognoza vremena za četvrtak

Na Jadranu pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano. Uz više oblaka u istočnim krajevima te …