Izjava dana
otvorenje skole u orehovcu25

Svečano otvoren novi dio školske zgrade u Svetom Petru Orehovcu

Rezanjem vrpce koprivničko-križevački župan Darko Koren svečano je otvorio novoizgrađeni dio školske zgrade u Svetom Petru Orehovcu. Tako je završila saga koja je trajala gotovo godinu dana kada je došlo do pucanja dijela zgrade škole i kada je taj dio zatvoren.

Riječ je o investiciji vrijednoj 4 milijuna kuna, a koja je financirana sredstvima Županije i Ministarstva regionalnog razvoja. -Zahvaljujem svima onima koji su bili strpljivi, prije svega učenicima koji su prošlu zimu u vrlo teškim uvjetima obavljali nastavu, kao i nastavnicima i ravnatelju škole. Također, zahvaljujem i roditeljima. Puno žuči je bilo iskazano u razdoblju kada se ta nepogoda dogodila. Danas smo svi skupa zadovoljni. -rekao je župan Darko Koren.

Zadovoljstvo današnjim otvorenjem nije skrivao Stjepan Lučki, ravnatelj škole. -Riješili smo veliki problem sigurnosti na školi i to u jednom vrlo razumnom roku. Sada su napokon naša djeca sigurna. Bilo je to teško razdoblje, osobito u siječnju kada su temperature bile niske. Na sreću, nitko od djece se nije razbolio, vjerujem da su i malo ojačali. Zahvaljujem županu i Županiji kao osnivaču na realizaciji projekta. Vjerujem da ćemo uskoro riješiti i problem sportske dvorane, a to je želja zvana čežnja. Nadam se da će uskoro riješiti taj prostor, koji košta najmanje milijun eura. – rekao je Lučki.

U ime izvođača radova, tvrtke Radnik prisutnima se obratio Mirko Habijanec, predsjednik Uprave, koji je zahvalio Županiji na povjerenju te prigodnom slikom Ivana Andrašića darivao školu.

Prigodnim riječima okupljenima se obratio i načelnik općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak koji se također zahvalio prvenstveno učenicima na žrtvi, a i njihovim roditeljima kao i nastavnicima.

Učenici su otvorenje obilježili prigodnim programom i igrokazom, a novootvorene prostore blagoslovio je preč. Stjepan Soviček, dekan križevačkog Dekanata uz prisustvo vlč. Ivana Žufike. Pogledajte kako je bilo danas u Svetom Petru Orehovcu -slobodno se naluknite!

otvorenje skole u orehovcu01 otvorenje skole u orehovcu02 otvorenje skole u orehovcu03 otvorenje skole u orehovcu04 otvorenje skole u orehovcu05 otvorenje skole u orehovcu06 otvorenje skole u orehovcu07 otvorenje skole u orehovcu08 otvorenje skole u orehovcu09 otvorenje skole u orehovcu10 otvorenje skole u orehovcu11 otvorenje skole u orehovcu12 otvorenje skole u orehovcu13 otvorenje skole u orehovcu14 otvorenje skole u orehovcu15 otvorenje skole u orehovcu16 otvorenje skole u orehovcu17 otvorenje skole u orehovcu18 otvorenje skole u orehovcu19 otvorenje skole u orehovcu20 otvorenje skole u orehovcu21 otvorenje skole u orehovcu22 otvorenje skole u orehovcu23 otvorenje skole u orehovcu24 otvorenje skole u orehovcu25 otvorenje skole u orehovcu26 otvorenje skole u orehovcu27 otvorenje skole u orehovcu28 otvorenje skole u orehovcu29 otvorenje skole u orehovcu30 otvorenje skole u orehovcu31 otvorenje skole u orehovcu32 otvorenje skole u orehovcu33 otvorenje skole u orehovcu34 otvorenje skole u orehovcu35 otvorenje skole u orehovcu36 otvorenje skole u orehovcu37 otvorenje skole u orehovcu38 otvorenje skole u orehovcu39 otvorenje skole u orehovcu40 otvorenje skole u orehovcu41 otvorenje skole u orehovcu42 otvorenje skole u orehovcu43

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

ilustracija

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba tribine u Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima

Županijski Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi koprivničko-križevačke županije povodom obilježavanja Međunarodnog dana …

etnografska spomenica raven

Predstavljanje knjige ˝Etnografska spomenica Raven˝ u Gradskom muzeju u Križevcima

Predstavljanje novog izdanja Državnog arhiva u Bjelovaru ˝Etnografska spomenica Raven˝ održat će se u Gradskom …