erdovec dvd

SVEČANO JE BILO U ERDOVCU Vatrogasni dom u Erdovcu zasjao u punom sjaju, a tražilo se i mjesto više

Dobrovoljno vatrogasno društvo Erdovec u prepunom domu održalo je redovnu godišnju skupštinu koju je otvorio predsjednik DVD-a Valent Arki.

Društvo je prošle godine bilo aktivno, vršili su preventivu, nabavili novu opremu, nastupali na natjecanjima, nastavili s održavanjem vatrogasnog turnira, a proveli su i mnogobrojne radove oko doma pri čemu su veliku zahvalu uputili Gradu Križevcima na pomoći i uručili zahvalnicu gradonačelniku Mariju Rajnu.

U Planu za ovu godinu je nastaviti održavanje vatrogasnog turnira, nastaviti uređivati dom i okoliš, uvježbavati natjecateljske desetine, školovati članove, sudjelovati na natjecanjima, te provoditi dežurstva tijekom žetvene sezone.

Ono što je posebno istaknuto na Skupštini je pomoć koju su članovi organizirali za pomoć obitelji Štefojić u Dijankovcu nakon požara, a što su brojna prijateljska društva i ostali gosti posebno pohvalili.

Želje za uspješan rad i u ovoj godini uputili su dopredsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Slavko Gotić, zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije i zapovjednik JVP Križevci Ivan Matosović i  predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović.

Križevački gradonačelnik Mario Rajn rekao je kako je važna poruka iz Erdovca da je dom pun. -Tu je i puno mladih ljudi i to me raduje. Grad Križevci s administracijom pruža podršku svima. Na vama je da budete složni, a mi smo potpuno svjesni problematike vode.

Crkva sv. Katarine ušla je u program Ministarstva kulture – kazao je Rajn i dodao će Grad financirati i jednu zabavu u Erdovcu. – Riješit ćemo i 58 kvadrata sanitarnog čvora u domu, a vjerujem da ćemo u mandatu rekonstruirati i igralište. Imate podršku Gradskog vijeća i vijećnika Dubravka Piciga koji osim Erdovca pita i za Dijankovec i za cijeli ovaj prsten- zaključio je Rajn.

Na kraju skupštine dodijeljena su uvjerenja, priznanja i zahvalnice zaslužnim pojedincima.

erdovec19 erdovec21 erdovec22 erdovec23 erdovec24 erdovec25 erdovec26 erdovec27 erdovec28 erdovec29 erdovec30 erdovec31 erdovec32 erdovec33 erdovec34 erdovec35 erdovec36 erdovec37 erdovec38 erdovec39 erdovec40 erdovec41 erdovec42 erdovec43 erdovec44 erdovec45 erdovec46 erdovec47 erdovec48 erdovec49 erdovec50 erdovec51 erdovec52 erdovec53 erdovec54 erdovec55 erdovec56 erdovec57 erdovec58 erdovec59 erdovec60 erdovec61 erdovec62 erdovec63 erdovec64 erdovec65 erdovec66

prigorski.hr

Provjerite i ovo

odbojkasice

ODBOJKA Križevčanke pobijedile Koprivničanke

Križevačke su odbojkašice pobijedile u područnom natjecanju Koprivnicu 3:0. Po setovima je bilo 25:8, 25:10, …

bjelovarska

Križevci: Za promet se zatvara prijelaz preko željezničke pruge u Bjelovarskoj ulici

Zbog radova u subotu, 15. prosinca od 22 do nedjelje, 16. prosinca do 6 sati …