foto: Vladimir Bartol
foto: Vladimir Bartol

STRELIČARSTVO: Vitezovci se iz Ludbrega vratili s 5 zlatnih i jednom srebrnom kolajnom

U nedjelju u Ludbregu održano je natjecanje  streličarstva u disciplini 900 krugova (3 udaljenosti), a na kojem su streličari  SK “Grigor Vitez” iz Svetog Ivana Žabna postigli  zapažene rezultate. Karlo Bartol Vidović kao kadet sa olimpijskim lukom osvaja zlato. Mihael Borošak u uzrastu do 12 godina olimpijskim lukom također se kiti zlatom.

Ljudmila Zorko, veteranka, tradicionalnim lukom osvaja zlato u velikoj borbi s najvećom suparnicom iz Varaždina. Mikaela Heinrich, veteranka, golim lukom sa samo 5 krugova zaostatka mora se zadovoljiti srebrom. Ljiljana Kos, veteranka instinktivnim lukom ponovo briljira i puca za zlato te postiže novih osam hrvatskih rekorda. Vladimir Bartol, veteran instinktivnim luk kiti se zlatom.

-Nezaboravni dan za naše streličare koji su to proslavili na prekrasnom izletištu kraj jezera u Ludbregu. -kratko je priopćio trener Vladimir Bartol.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

ilustracija

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba tribine u Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima

Županijski Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi koprivničko-križevačke županije povodom obilježavanja Međunarodnog dana …

udruga bolje sutra

Udruga “Bolje sutra” dobila prostor na korištenje

U prostoru koprivničkog Kampusa održana je konferencija za medije u organizaciji Udruge za osobe s …