Izjava dana
voćarski radovi 2

Stanari Voćarskog puta konačno dočekali uređenje ulice

  • Očekuje se otežano prometovanje ulicom i povremeno zatvaranje prometnice pa se mole stanari da parkiraju vozila u okolnim ulicama

Danas je počelo uređivanje Ulice Voćarski put u Koprivnici. Ukupna dužina obuhvata zahvata iznosi 825 metara. Širina kolnika prometnice bit će pet metara, osim na mjestima sa nedovoljnom širinom koridora gdje će biti široka 4,5 metara.

Uz prometnicu će se izgraditi i sustav odvodnje oborinskih voda. Radove izvodi Koming iz Koprivnice, a predviđeno vrijeme trajanja radova je 150 kalendarskih dana, ovisno o vremenskim uvjetima u zimskim mjesecima.

voćarska radovi

Za vrijeme izvođenja radova predviđena je privremena regulacija prometa s jednostrano vođenim prometom kako bi se stanarima omogućio pristup stambenim objektima.

Istovremeno, očekuje se otežano prometovanje ulicom i povremeno zatvaranje prometnice pa se mole stanari da parkiraju vozila u okolnim ulicama. Ukupni troškovi izgradnje prometnice iznose 1.750.000 kuna u što su uračunati troškovi izgradnje, stručnog nadzora građenja i koordinatora zaštite na radu.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Robert Anić/PIXSELL

Iz prodaje se povlači važan sastojak mnogih jela

Ministarstvo poljoprivrede u srijedu je izvijestilo potrošače da je s tržišta povučen austrijski povrtni temeljac …

vrijeme6

[VIDEO] Djelomice sunčano te iznadprosječno toplo

Djelomice sunčano te iznadprosječno toplo. Na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima povremeno povećana naoblaka, …