Izjava dana
Foto: G. Obran
Foto: G. Obran

Stanari koprivničkog Voćarskog puta od idućeg tjedna otežano ili nikako do kuća od 7 do 15h

U tijeku su radovi u koprivničkoj ulici Voćarski put, vrijedni 1,75 milijuna kuna. Riječ je o rekontrukciji ulice čiji stanari na to čekaju već gotovo 20 godina, a koji su počeli prije tjedan i pol dana, o čemu smo pisali OVDJE.

– Do kraja godine planiramo izvesti radove u zemlji. Moramo riješiti sustav oborinske odovonje i micanje određenih instalacija za priključenje na odvodnju koja je na Varaždinskog cesti – kazao je Tomislav Golubić, gradski pročelnik Odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo.

golubić

Dodao je kako se trenutno radi izvan koridora ceste, no od idućeg tjedna će se preseliti na samu prometnicu.

– Za očekivati je za da će biti određenih poteškoća u prometovanju od 07 do 15 sati pa molimo građane za razumijevanje. Cilj nam je do snijega, kojem se ne nadamo još ove godine, urediti podzemne infrastrukture tako da bismo na proljeće uredili podlogu za asfaltiranje i krenuli sa samim asfaltiranjem – zaključio je.

radovi voćarski put (2)

Ukupna dužina obuhvata zahvata iznosi 825 metara. Širina kolnika prometnice bit će pet metara, osim na mjestima sa nedovoljnom širinom koridora gdje će biti široka 4,5 metara.

Uz prometnicu će se izgraditi i sustav odvodnje oborinskih voda. Radove izvodi Koming iz Koprivnice, a predviđeno vrijeme trajanja radova je 150 kalendarskih dana, ovisno o vremenskim uvjetima u zimskim mjesecima.

go/prigorski.hr

 

Provjerite i ovo

ktc varazdin

RUKOMET – PRIJATELJSKA UTAKMICA KRIŽEVČANA I VARAŽDINACA Premijerligaši uvjerljivi u Križevcima

KTC-GRK VARAŽDIN 1930 26:35 (12:18) KRIŽEVCI GŠSD “Ljudevita Modeca”. Gledatelja: 23. Suci: Kuhar (Samobor) Prelčec …

Igor Kralj/Pixsell

SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU Linini “Kauboji” pomeli “Beduine”

Hrvatski rukometaši nastavili su pobjednički niz na svjetskom prvenstvu. Danas su imali najlakšu zadaću u …