Izjava dana
Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

SPEKTAKULARNI DOČEK U LIVNU Zlatko Dalić: Mi samo volimo svoje, a sve drugo poštujemo. Mi smo ponosni ljudi!

Livnjaci su ponosni na uspjeh koji je Dalić postigao s hrvatskom reprezentacijom i pripremili su mu veliki doček na stadionu Troglava. Okupilo se nekoliko desetaka tisuća ljudi, a Dalić je poručio;

-Dragi moji Livnjaci, moja draga obitelji, hvala vam iz srca za ovaj osjećaj koji ja sad imam. Osjećaj sreće i velikog ponosa. Hvala vam na tome!

Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hrvoje Jelavić/Pixsell

Nikad nisam zaboravio otkud sam krenuo i gdje sam počeo, a svoju karijeru sam počeo tu, na Zgonima, prije jako puno godina. I evo simbolike, nakon 35 godina se vraćam kao drugi u svijetu. Hvala vam lijepo. Znam s koliko ste emocija, strepnje, navijali za hrvatsku reprezentaciju.

Molio bih vas da večeras iz maloga Livna ode najjača i najveća  poruka mira, tolerancije, zajedništva, ljubavi, jer mi ne šaljemo negativne poruke, ja osobito, mi šaljemo samo poruke ljubavi. Mi samo volimo svoje, a sve drugo poštujemo. Mi smo ponosni ljudi – istaknuo je Dalić.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

bijeli stap

Obilježen Međunarodni dan bijelog štapa

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak je u Domu za starije i nemoćne osobe u …

Promo

Započela provedba projekta “Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u poduzeću Promid d.o.o”

Poduzeće Promid d.o.o. započelo je s provedbom projekta: Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora …