budrovac

Školarce u Područnoj školi Budrovac dočekat će nova ograda

U prigradskom naselju Budrovac uklonjena je stara dotrajala betonska ograda oko zgrade područne škole, te je postavljena nova panel ograda u ukupnoj dužini od 220 metara.

Nova ograda povećat će sigurnost učenika jer učenici prije početka nastave i za vrijeme školskih odmora borave u dvorištu oko škole.

Izrađen je i popis s radovima koji bi se trebali odraditi po ostalim područnim školama, a kojima će se osvježiti i obnoviti učionice. Svi planirani radovi trebali bi završiti do početka nove školske godine.

U većini školama potrebni su manji zahvati kao što je bojanje zidova, nabava novih školskih klupa i opreme za tjelesni, uređenje igrališta, dok će negdje biti potrebni i veći zahvati kao što je zamjena stolarije i podova, te uređenje sanitarnih čvorova.

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik đurđevačkog Gradskog vijeća Željko Lacković su složni kako će i ovi mali zahvati na uređenju prostora razveseliti i učitelje, ali i sve učenike kada se početkom školske godine vrate u svoje klupe.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Jurica Galoić/Pixsell

FOTO Tisuće vjernika na proslavi blagdana Velike Gospe u Mariji Bistrici i Molvama

Na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije – Veliku Gospu, središnje misno slavlje u Hrvatskom nacionalnom …

sudovec

Noćni malonogometni turnir ove subote u Sudovcu

U subotu, 18. kolovoza u Sudovcu se održava noćni turnir u malom nogometu. Početak turnira …