budrovac

Školarce u Područnoj školi Budrovac dočekat će nova ograda

U prigradskom naselju Budrovac uklonjena je stara dotrajala betonska ograda oko zgrade područne škole, te je postavljena nova panel ograda u ukupnoj dužini od 220 metara.

Nova ograda povećat će sigurnost učenika jer učenici prije početka nastave i za vrijeme školskih odmora borave u dvorištu oko škole.

Izrađen je i popis s radovima koji bi se trebali odraditi po ostalim područnim školama, a kojima će se osvježiti i obnoviti učionice. Svi planirani radovi trebali bi završiti do početka nove školske godine.

U većini školama potrebni su manji zahvati kao što je bojanje zidova, nabava novih školskih klupa i opreme za tjelesni, uređenje igrališta, dok će negdje biti potrebni i veći zahvati kao što je zamjena stolarije i podova, te uređenje sanitarnih čvorova.

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik đurđevačkog Gradskog vijeća Željko Lacković su složni kako će i ovi mali zahvati na uređenju prostora razveseliti i učitelje, ali i sve učenike kada se početkom školske godine vrate u svoje klupe.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Foto: G. Obran

[FOTO] Počela podjela božićnica koprivničkim umirovljenicima // M. Funjak: Nije puno, ali će pomoći

Marija Funjak (69) iz Koprivnice jedna je od brojnih umirovljenika koji su jutros u Gradsku …

Patrik Maček/Pixsell

HDZ položio vijenac na grob Franje Tuđmana

Izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice, predvođeno predsjednikom stranke Andrejom Plenkovićem, položilo je vijenac i zapalilo svijeće …