Izjava dana
Foto: G. Obran
Foto: G. Obran

RUKOMET – LIGA PRVAKINJA // U nedjelju posljednja šansa za Podravkašice

Zlatko Saračević, trener RK Podravke uoči nedjeljne utakmice pretposljednjeg kola EHF Lige prvakinja, u kojoj će se ove nedjelje, 11. studenog u 18 sati susresti s njemačkim Thüringerom HC pred domaćom publikom, naglasio je kako predstava u Ljubljani nije bila prava slika njihove igre.

– Prvo bih se zahvalio publici na fenomenalnoj podršci u Ljubljani, a i na ove dvije utakmice u Koprivnici. Nažalost nismo bili pravi u Ljubljani i nadamo se da ćemo tu našu sliku promijeniti u nedjelju. Igramo utakmicu za koju smo planirali i očekivali da će biti odlučujuća i tako je na kraju i ispalo – kazao je i dodao kako je to utakmica koja im donosi ono što sanjaju, što žele i što cijeli klub želi, a to je odlazak u drugu fazu Lige prvakinja.

saračević

– Bit će teško,Thüringera smo dobili odmah u prvom susretu gdje smo odigrali jednu fenomenalnu utakmicu. Iako bodovno slabo stoji, ekipa Thüringera i dalje odlučuje sama o sebi kao i mi te im je ovo zadnji vlak – kazao je te dodao kako tek Magdalena Ećimović ima neki problem s okom i jučer nije trenirala, no vjeruje da će do nedjelje sve biti ok, dok su sve ostale igračice na raspolaganju.

Sve ulaznice za utakmicu već su prvog dana razgrabljene. Sutkinje u ovoj utakmici bit će Vanja Antić i Jelena Jakovljević iz Srbije, a delegatkinja EHF-a Rositza Dimkova iz Bugarske. Izravan prijenos utakmice bit će na 2. programu HRT-a s početkom u 17.55. sati.

prigorski.hr

 

Provjerite i ovo

Foto: ŠKK Kc

Športski kuglački klub Koprivnica obilježio 20 godina osnivanja i rada

Športski kuglački klub Koprivnica svečanom je sjednicom jučer obilježio 20. godišnjicu osnivanja i kontinuiranog djelovanja. …

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovarsko-bilogorski župan o odluci Vlade za NUTS2 regije: Prvo su nam rekli da biramo, a onda su ignorirali naš izbor

Damir Bajs, bjelovarsko-bilogorski župan danas je održao konferenciju za medije na temu Odluke Vlade Republike …