Izjava dana
ktc

RUKOMET KTC gostovanjem u Ivanić Gradu otvara novu sezonu

 

Na teškom i zahtjevnom gostovanju u Ivanić Gradu križevački KTC za počinje novu rukometnu sezonu i 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever. Igrači Dragutina Miklečića odradili su vrhunsko pripremno razdoblje sa mnoštvo prijateljskih susreta te dva odlična turnira od kojih je jedan bio i organiziran od strane KTC – a. Nadu u vrhunski start križevačkih rukometaša nudi i vrhunska predstava u zadnjem prijateljskom susretu protiv Moslavine u Kutini. Križevački “Vitezovi” odigrali su pravu mušku utakmicu protiv uvijek neugodnog protivnika i odnijeli vrlo vrijednu pobjedu 29:23. Iako u prijateljskim susretima rezultat ne igra glavnu ulogu, pobjeda je šlag na tortu odlične predstave.

Obrambeno kompaktni, a u napadu klinički precizni. Rezime je to glavne provjere pred početak nove sezone. Ivanić je je dna tvrda i čvrsta domaćinska momčad s kojom nikad nije lako igrati, iako je KTC protiv sutrašnjeg suparnika prošle sezone odnio obje pobjede. Dok je kod kuće išlo nešto teže, u godima su Križevčani odnijeli vrlo visku pobjedu. Za očekivati je da se isti scenarij dogodi i u subotnjem susretu, ali svaki početak sezone donosi oprezniji pristup svih ekipa tako da je o rezultatu bespredmetno razgovarati.

KTC od ove sezone u najmanju ruku očekuje ponavljanje prošle, odnosno sam vrh prvenstvene ljestvice uz pogled krajičkom oka prema kvalifikacijama za rang više. Također, i za Kup natjecanje ciljevi postavljeni visoko jer želja je ponovno u Križevce dovesti klubove u rangu PPD Zagreb koji je prije dvije sezone bio kruna odličnih igrača križevačkog kluba. Sve u svemu pred rukometašima KTC – a nalazi se jedna dinamična i uzbudljiva sezona, sezona u kojoj će zasigurno padati novi rekordi.

il/prigorski.hr

Provjerite i ovo

kosarka kosarkaska lopta (4)

KOŠARKAŠKO KADETSKO PRVENSTVO Križevčani pobijedili Đurđevčane

Kadeti križevačkog Radnika bili su bolji od vršnjaka đurđevačke Mladosti u prvenstvu Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke …

foto: Ozren Špiranec/glaspodravine.hr

HAPPY PREPPY Križevčanka Suzana Zidarić s ljubavlju šiva cipelice

Križevčanka Suzana Zidarić ima 33 godine i kad vam se predstavi prvo će za sebe …