ktc

RUKOMET: KTC dočekuje PPD 2, a druga momčad Novsku

Nakon pobjede protiv Moslavine i osigurane druge pozicije na prvenstvenoj ljestvici, križevačke rukometaše dočekuje izrazito atraktivan susret. U Križevce, naime, dolazi druga postava zagrebačkog Prvog plinarskog društva, odnosno PPD 2. Riječ je o vrlo zanimljivoj momčadi, prepunoj talenata i budućih nositelja igre prve postave.

U njoj se nalazi nekoliko reprezentativaca mlađih uzrasta tako da rukometne atraktivnosti neće nedostajati. KTC u dvoboj ulazi u vrhunskoj formi, ali i moralom na vrlo visokoj razini. Dečki Dragutina Miklečića doslovno „melju“ sve pred sobom tako da su u ovom kolu izraziti favoriti. Pobjeda bi zasigurno zacementirala sadašnju poziciju, ali i nagovijestila juriš na sam vrh. Prvoplasirani Rudar iz Samobora im u ovom trenutku bježi vrlo dostižna tri boda. Kod KTC – a svi spremni i orni za subotnji susret.

Druga postava KTC – a kod kuće dočekuje momčad Novske. Bit će to dvoboj ekipa iz donjeg dijela prvenstvene tablice. Od njih KTC bolje stoji te se trenutno nalazi na sedmome mjestu sa 5 bodova u sedam odigranih kola. Novska je dva mjesta niže, ali samo sa bodom zaostatka. KTC bi se pobjedom u tom susretu odmaknuo od opasne zone te uhvatio priključak sa gornjim dijelom tablice.

Novskoj također igra isti scenarij te sigurno u Križevce ne dolaze spuštenog garda. Za KTC 2 neće nastupiti Samoščanec koji je pokupio nezgodnu ozljedu prije dva kola. Susret između KTC – a i PPD – a odigrat će se u subotu u sportskoj dvorani osnovne škole „Ljudevita Modeca“ s početkom u 18:30 sati, dok će KTC 2 protiv Novske nastupiti u nedjelju s početkom u 13:30 sati.

il/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

glagoljasi

Križevački glagoljaši sudjelovali na projektu Otvorena vrata zagrebačke glagoljaške riznice

Četvrti su put Križevački glagoljaši sudjelovali na projektu Otvorena vrata zagrebačke glagoljaške riznice. Bili su …

rajn2

Grad Križevci proglašen gradom prijateljem djece

Gradovi – prijatelji djece je izvorno hrvatska akcija potaknuta idejama i iskustvima koja su se …