maskare

RUKOMET U Križevcima održan tradicionalni trening pod maskama

U utorak je u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima održan tradicionalni trening pod maskama. Tako su svi sudionici mogli trenirati i zabaviti se uz Elsu, Annu, Pepeljugu i raznorazne fiktivne likove koji uljepšavaju živote onih najmlađih.

Ono što raduje jest što djevojčice iz godine u godinu pokazuju sve veću kreativnost i uvijek iznenade sve svojim maskama. Uz njih, i trenerice Barbara Ehrenberger i Kristina Renjak se također maskiraju i podižu atmosferu.

Inače, cilj takvog treninga jest pokazati da se trenirati može odraditi i na jedan zabavan i relaksirajući način stoga je trening i prilagođen tome. Taktičke i kondicijske elemente mijenjaju ples, skakanje i zezancija.

Na kraju treninga mlade igračice bivaju nagrađene slatkišima, dok one same među sobom biraju najbolju masku. Igračica sa najboljom maskom biva proglašena miss, dok druge dvije najbolje maske postaju prvom, odnosno drugom pratiljom. Također, u veseloj i opuštenoj atmosferi mogu sudjelovati svi članovi obitelji igračica koji to požele, štoviše bivaju ohrabreni na takav čin. U konačnici, što je sport bez malo zabave?

maskare3maskare13maskare2maskare4maskare5maskare1maskare6maskare7maskare8maskare9maskare10maskare11

il/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

glagoljski misal

Križevački glagoljaši Misalu u čast – 535 od tiskanja Misala po zakonu Rimskog dvora

Gradska knjižnica „Franjo Marković“ Križevci i Križevački glagoljaši  povodom 535. godišnjice tiskanja Misala po zakonu …

filmska vecer

Agape – svakomu treba ljubav – filmska večer u Križevcima

Ogranak Matice hrvatske u Križevcima i Gradska knjižnica „Franjo Marković” Križevci pozivaju Vas na prikazivanje …