Izjava dana

rukomet mladi

RUKOMET, 9. krug 1. HRLDA Sjever 2004 i 2. HKRL Sjever: Tri pobjede i poraz za mlade Križevčane

Kadetska postava križevačkog KTC bila je domaćin devetog kruga prvenstva za dječake rođene 2004. godine i mlađe, dok su juniori bili domaćin Bjelovaru. Kadeti su dočekali goste iz Virovitice, Garešnice i Trnovca u kojem su upisali dvije pobjede i poraz. Dok su glatke pobjede postignute protiv Trnovca i Garešnice, Viro iz Virovitice pokazao se ipak kao malo tvrđi orah.

Ovom pobjedom KTC ostaje u igri za samu završnicu Prvenstva Hrvatske tako da će biti zanimljivo pratiti daljnji tijek natjecanja. Za KTC su igrali i pogotke postigli: Pukec, Celovec 8, Picig 9, Vlahek 5, Lučki 1, T. Tepeš , Bogdan 23, J. Tepeš 6, Mikina , Masnec 4, Harča te Haman 8 dok ih je s klupe ih vodio Ivan Šimonek.

Njihovi stariji kolege odnijeli su domaću pobjedu nad vrlo čvrstom momčadi Bjelovara. Susjedski derbi završio je tijesnom pobjedom Križevčana kojom je nastavljen pozitivan niz KTC – a. Bila je to odlična utakmica i pravi derbi kojeg se ne bi posramili ni njihovi stariji kolege.

Mnoštvo prilika, udaraca, kvalitetnih obrana i lijepih zgoditaka dokaz su da u Križevcima stasa jedna mlada ekipa koja bi danas sutra mogla na sebe preuzeti budućnost rukometa. Igru su iznijeli oni „najiskusniji“, odnosno juniori koji su već prošli, ali i iskusili seniorske pripreme i seniorski rukomet.

Augustin Miklečić i Mihael Mušlek vodili su svoje igrače do pobjede 26:24. Uz njih dvojicu još su zaigrali i pogotke postigli Mikina, Vlahinja 1, Samoščanec, Šipušić 1, Žganec 1, Rabadžija, Bogdan 3, J. Rešetar 4, Kostibol, Loborec te R. Rešetar dok ih je s klupe vodio Dragutin Miklečić.

il/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

spravisce kraj

POSTANITE DIO VELIKE KRIŽEVAČKE POZORNICE NA OTVORENOM Traže se glumci 51. Križevačkog velikog spravišča

Razmišljali ste o glumi, ali nikada niste dobili svojih pet minuta? Odlično, tražimo upravo vas! …

ilustracija

Sudar Mercedesa i Golfa u Križevcima

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je kako je u nedjelju oko 18.55 sati došlo do prometne …