Filip Kos/Pixsell
Filip Kos/Pixsell

Rođendan Zagrebačke županije proslavljen u Zaprešiću

Ponuda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava: sir, vino, med, umaci, bučino ulje, bučino brašno, namaz od buče, pekmez, medenjaci, kolači, cvijeće, nakit, modni dodaci…

Nastup kulturno-umjetničkih udruga i koncert Ivana Zaka. Podravkin gastro show i umješnost predstavnika županijskih gradova, i same Zagrebačke županije, u pripremanju roštilja. Tako se slavila 25. obljetnica Zagrebačke županije, na cjelodnevnoj manifestaciji – u suradnji Županije, Grada i Poslovnog dnevnika – organiziranoj u Zaprešiću. Najbolja ekipa u pripremanju roštilja bila je ekipa Zagrebačke županije, drugo mjesto pripalo je Vrbovcu, a treće Zaprešiću.

Filip Kos/Pixsell
Filip Kos/Pixsell
Filip Kos/Pixsell
Filip Kos/Pixsell

„Siguran sam da će ovo postati tradicija. Ljudi vole druženja!“, komentirao je župan Stjepan Kožić. Pozdravili su prisutne i predsjednik Županijske skupštine Damir Mikuljan i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.

Istovremeno s izložbeno-prodajnim sajmom obrtnika, poduzetnika i OPG-ova Zagrebačke županije, organiziran je i informativno-edukativni Sajam EU fondova, na kojemu je jedan od izlagača bila Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije. Predstavio se i Distributivni centar za voće i povrće, čija je ULO hladnjača građena europskim novcem.

Filip Kos/Pixsell
Filip Kos/Pixsell
Filip Kos/Pixsell
Filip Kos/Pixsell

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

ilustracija

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba tribine u Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima

Županijski Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi koprivničko-križevačke županije povodom obilježavanja Međunarodnog dana …

udruga bolje sutra

Udruga “Bolje sutra” dobila prostor na korištenje

U prostoru koprivničkog Kampusa održana je konferencija za medije u organizaciji Udruge za osobe s …