Banner festivala

Prvi „Podravski Gastro Fest“ u Koprivničkom Ivancu od 22. do 24. lipnja

Prvi Podravski Gastro Fest održat će se od 22.-24.06.2018. godine u Koprivničkom Ivancu, u organizaciji Općine Koprivnički Ivanec, Općine Drnje i  Općine Koprivnički Bregi s ciljem promidžbe lokalnih OPG-ova, tradicionalne gastronomije, vina i craft piva.

Tako će se u petak održati sajam OPG-ova, vinara, udruga i klubova te prezentacija domaćih tradicionalnih kolača i slastica uz veliko natjecanje u pripremanju najboljeg podravskog gulaša i prezentacija vina uz tamburaški sastav Netopiri. U subotu s početkom u 14 sati održat će se 1. Kriglin Fest Koprivnički Ivanec na kojem će sudjelovati lokalni craft pivari (Pivovara Krigl/pale ale Kavorka, Križevačka pivovara i Pitomačka pivovara) uz tradicionalno pečenje ribe, a posjetitelje će zabavljati tamburaški sastav Štimung. Program se nastavlja Svečanom sjednicom u Društvenom domu Koprivnički Ivanec, tradicionalnim paljenjem kresova i zabavom u društvenom domu uz tamburaški sastav DoReMu iz Preloga.

Za sve dodatne informacije o festivalu informirajte se na službenoj fejsbuk stranici Podravski Gastro Fest ili možete besplatno preuzeti/objaviti i službenu video najavu festivala na sljedećem linku:

https://www.facebook.com/podravskigastrofest/videos/193725597942459/

gastrofestival

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Foto: G. Obran

[FOTO] Počela podjela božićnica koprivničkim umirovljenicima // M. Funjak: Nije puno, ali će pomoći

Marija Funjak (69) iz Koprivnice jedna je od brojnih umirovljenika koji su jutros u Gradsku …

kune

Općina Dubrava podsjeća srednjoškolce, studente i umirovljenike na rokove za stipendije i božićnice

Općina Dubrava obavještava sve učenike srednjih škola i studente s područja Općine Dubrava da je …