Banner festivala

Prvi „Podravski Gastro Fest“ u Koprivničkom Ivancu od 22. do 24. lipnja

Prvi Podravski Gastro Fest održat će se od 22.-24.06.2018. godine u Koprivničkom Ivancu, u organizaciji Općine Koprivnički Ivanec, Općine Drnje i  Općine Koprivnički Bregi s ciljem promidžbe lokalnih OPG-ova, tradicionalne gastronomije, vina i craft piva.

Tako će se u petak održati sajam OPG-ova, vinara, udruga i klubova te prezentacija domaćih tradicionalnih kolača i slastica uz veliko natjecanje u pripremanju najboljeg podravskog gulaša i prezentacija vina uz tamburaški sastav Netopiri. U subotu s početkom u 14 sati održat će se 1. Kriglin Fest Koprivnički Ivanec na kojem će sudjelovati lokalni craft pivari (Pivovara Krigl/pale ale Kavorka, Križevačka pivovara i Pitomačka pivovara) uz tradicionalno pečenje ribe, a posjetitelje će zabavljati tamburaški sastav Štimung. Program se nastavlja Svečanom sjednicom u Društvenom domu Koprivnički Ivanec, tradicionalnim paljenjem kresova i zabavom u društvenom domu uz tamburaški sastav DoReMu iz Preloga.

Za sve dodatne informacije o festivalu informirajte se na službenoj fejsbuk stranici Podravski Gastro Fest ili možete besplatno preuzeti/objaviti i službenu video najavu festivala na sljedećem linku:

https://www.facebook.com/podravskigastrofest/videos/193725597942459/

gastrofestival

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

kukuricek

Kukuriček: Mališani uz pjesmu i dobru zabavu na dječjem festivalu imali svoju večer

U Sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu, u subotu je održan Dječji festival Kukuriček 2018. …

zborovi1

VRBOVCEM SE ORILA ZBORSKA PJESMA Održani Susreti pjevačkih zborova umirovljenika

U nedjelju se Vrbovcem orila zborska pjesma. Održan je susret Mješovitih pjevačkih zborova i glazbenih …