prvi pljesak

PRVI PLJESAK KRIŽEVCI 2018. Ovo su prvi finalisti “Prvog pljeska” koji će se održati u četvrtak na Križevačkom velikom spravišču

“Prvi pljesak”, natjecanje pjevača amatera vraća se u punom sjaju na Križevačko veliko spravišče.

“Prvi pljesak” će se održati u četvrtak, 14. lipnja 2018., od 18 do 21 sat na centralnoj pozornici u sklopu Spravišča i pod organizacijskom palicom portala prigorski.hr.

Najbolji pjevači bit će nagrađeni novčanim nagradama! Najbolji glas “Prvog pljeska” osvojit će 1500 kuna, drugo mjesto donosi 1000, a treće mjesto 500 kuna.

I za ostale pjevače bit će pripremljene nagrade iznenađenja sponzora.

Danas je u Podrumskoj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima održan prvi krug audicije i poznati su prvi finalisti. Glavni urednik portala prigorski.hr Željko Picig uvodno je pozdravio sve kandidate i zaželio im puno uspjeha, dobar glas i nastup bez treme.

Predsjednik prosudbene komisije Ozren Bogdanović, križevački dirigent i učitelj glazbene kulture i poznati križevački glazbenik Stjepan Vrhovec-Stiv nakon održane prve audicije odlučili su da će na  “Prvom pljesku” zapjevati: Sarah Posavec iz Koprivnice, Neven Novoselec iz Preseke, Lana Trempetić iz Dubrave, Tena Kiš iz Sesveta, Marina Žepec iz Špiranca kod Križevaca, Ivana Horvat iz Međe kod Svetog Petra Orehovca i Magdalena Lauš iz Križevaca.

Održat će se i drugi krug audicije, a prijaviti se mogu pjevači iz cijele Hrvatske stariji od 15. godina.

Prijave za drugi krug audicije mogu se izvršiti do srijede, 13. lipnja 2018. putem e-maila: prigorski@prigorski.hr, a za prijavu je potrebno upisati:

Ime i prezime izvođača, datum i godinu rođenja, mjesto iz kojeg dolazite, e-mail adresu i broj mobitela. Upišite i nazive dvije pjesme koje ste odabrali. Pjesme mogu biti domaće i strane!

Pripremitu svoju matricu, a prijavljeni će za dolazak na drugi krug audicije biti kontaktirani putem mobitela ili e-maila.

Sve dodatne informacije možete dobiti na prigorski@prigorski.hr.

Spomenimo da će “Prvi pljesak” voditi poznati voditeljski par Tihana Gjurašin i Stjepan Vrhovec-Stiv, a bit će i glazbenih gostiju koji će zabavljati sve posjetitelje na Spravišču dok članovi žirija zbrajaju bodove. Donosimo djelić atmosfere s današnje audicije!

prvi pljesak14 prvi pljesak15 prvi pljesak16 prvi pljesak2 prvi pljesak3 prvi pljesak4 prvi pljesak5 prvi pljesak6 prvi pljesak7 prvi pljesak8 prvi pljesak9 prvi pljesak10 prvi pljesak11 prvi pljesak12 prvi pljesak13 prvi pljesak1

Vidimo se na “Prvom pljesku 2018”!

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Nel Pavletić/PIXSELL

[VIDEO] Modno-scenski i seksipilan spektakl “Zigman Christmas Show”

Modno-scenski spektakl Zigman Christmas Show održan u Guvernerevoj palači održan je u Guvernerovoj palači u …

pjer28

[FOTO/VIDEO] “Detektiv Pero” Josipa Petrlića Pjera predstavljen u slatkom okruženju križevačkog Choco bara

Književno druženje i predstavljanje knjige “Detektiv Pero” Josipa Petrlića Pjera održano je u ponedjeljak u  …