pljesak

PRVI PLJESAK KRIŽEVAČKOG VELIKOG SPRAVIŠČA U četvrtak kreće lov pjevača amatera na vrijedne nagrade!

“Prvi pljesak”, natjecanje pjevača amatera održat će se u četvrtak, 14. lipnja 2018. s početkom u 18 sati na centralnoj pozornici u sklopu Križevačkog velikog spravišča i pod organizacijskom palicom portala prigorski.hr.

Završile su prijave i za drugu audiciju. Podsjetimo, nakon prve audicije odabrano je sedam pjevača, a nakon drugog kruga bit će odabrano još nekoliko pjevačica i pjevača. Najbolji pjevači bit će nagrađeni novčanim nagradama!

Najbolji glas “Prvog pljeska” osvojit će 1500 kuna, drugo mjesto donosi 1000, a treće mjesto 500 kuna. Slijede nagrade Frizerlanda, Restorana “Kalnička kljet” i Grafocentra. Sponzor “Prvog pljeska” je i Camellia, obrt za trgovinu i cvjećarnica.

Spomenimo da će “Prvi pljesak” voditi poznati voditeljski par Tihana Gjurašin i Stjepan Vrhovec-Stiv, a glazbeni gosti bit će “Kids from the sky”.

Ne propustite otvorenje Spravišča u Križevcima uz “Prvi pljesak”. Spomenimo da u petak na istoj pozornici nastupa “Opća opasnost”, u subotu Zvonko Bogdan i u nedjelju “Crvena Jabuka”.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

krizevci u-13

NOGOMET Križevčani nadjačali Bjelovarčane u uzrastu početnika i mlađih pionira, a Bjelovarčani pionira bolji od Križevaca

U-11 RADNIK KRIŽEVCI 5 (2) BJELOVAR  2 (1) KRIŽEVCI – Gradski stadion. SUTKINJA: Valentina Vitez …

veliko srce

Održana humanitarna akcija „Veliko srce za veliki osmijeh“

Na glavnom koprivničkom trgu u subotu je održana  humanitarna akcija „Veliko srce za veliki osmijeh“ …