Robin trgovina u koprivničkom Starigradu
Robin trgovina u koprivničkom Starigradu

[PROMO] Otvorena nova Robin trgovina u koprivničkom Starigradu // Ovog vikenda posebne akcije za sve nove kupce

Od danas, 09. studenog, u koprivničkom prigradskom naselju Starigrad otvorena je nova Robin trgovina. Ovo je osma Robin trgovina u Koprivnici i bližoj okolici.

Na adresi Krešimirova ulica 78, odmah uz popularni starigradski Pub, novi dućan radit će od ponedjeljka do subote od 6.30 do 20.00 sati, dok će nedjeljom raditi od 07.00 do 13.00 sati.

robin starigrad

– Drago mi je da je Robin otvorio svoju trgovinu u Starigradu, na ovoj lokaciji jer savršeno odgovara uz kafić gdje se može popiti jutarnja kavica, a onda obaviti dnevni šoping – rekao je Mišel Nemec i dodao kako je posebno pohvalna ponuda robe u dućanu.

– Stvarno ima svega za kupiti. Čovjeku ne treba nigdje drugdje niti ići – kazao je.

robin starigrad (8)

Otvorenje trgovine bilo je popraćeno degustacijom pića i ića u suradnji sa partnerima.

Uz redovite dvotjedne akcijske ponude ovom prilikom u Robinu su posebno za nove vjerne kupce pripremili nekoliko atraktivnih akcijskih proizvoda u povodu otvorenja koje vrijede ovog vikenda ili do isteka zaliha. Stoga, ako ste u mogućnosti svakako navratite u novi Robin market u Starigradu.

robin starigrad (6)

Uz veliki izbor rashlađenih pića, suhomesnatih proizvoda, svježeg kruha i peciva iz Robine pekare te svježeg voća i povrća kao i ostatka prehrambenog asortimana i kućanskih potrepština djelatnice Robina, izrađuju i popularne dnevnosvježe sendviče već od 3,99 kuna i hotdog za 5,99 kuna. Neće nedostajati niti finih i svježih suhih te kremastih Sweet Story kolača.

robin starigrad (7)

Do sada su na području Koprivnice otvoreni Robin Market 0 – 24 kod kružnog toka u blizini bolnice, kod semafora blizu Podravke, na Vinici, Vinodolska ulica, Varaždinskoj cesti preko puta restorana Zlatana, ispred restorana Zrinski, u Koprivničkom Ivancu te Kunovcu.

– Znamo da su stanovnici Starigrada u zadnjih godinu i pol rado navraćali u Robin Market 0-24 u svojim dnevnim kretanjima prema poslu ili školi, a eto sada je Robin market došao baš u njihovo naselje. Vjerujemo kako će Robin market na lokaciji uz starigradski PUB, sa širokim izborom povoljnih proizvoda te prepoznatljivom ljubaznošću Robin tima, biti dobro prihvaćen – rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

robin starigrad (2) robin starigrad (3) robin starigrad (4) robin starigrad (5)

prigorski.hr

 

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

zabno11

FOTO Promicanje istine o Domovinskom ratu u Svetom Ivanu Žabnu

Tijekom mjeseca studenog učenici Osnovne škole “Grigor Vitez” Sveti Ivan Žabno  sudjelovali su u projektu …

okrosa

Tomislav Okroša: Općina je izgubila tri sudska spora koja su naslijeđena od bivše vlasti

Pod aktualnim satom na sjednici Općinskog vijeća Općine Dubrava načelnik Tomislav Okroša rekao je kako …