Izjava dana
Foto: Klub Mariška
Foto: Klub Mariška

Projektom ‘Ruka podrške’ u Koprivnici zaposlili 30 žena

U prostorima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana je jučer konferencija za medije u sklopu projekta “Ruka podrške”. Na  konferenciji je predstavljeno 30 žena – članica ciljane grupe koje su 1. studenog počele s radom na projektu.

Prisutnima su se obratili ispred nositelja projekta predsjednica Kluba za starije osobe „Mariška“ Valentina Čadavec i voditelj projekta Marko Gregur te predstavnici partnera, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, predstojnica  Područnog ureda Križevci, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Vesna Kuterovac i ravnatelj centra za socijalnu skrb Koprivnica, Danijel Rušak.

ruka podrške

U sklopu Konferencije članicama ciljane grupe dodijeljena su uvjerenja o osposobljenosti za poslove njegovateljice, a uručile su ih ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, Maja Holek i predsjednica Kluba, Valentina Čadavec.

Projekt “Ruka podrške” financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a odobren je u iznosu od 4.978.646,23 kuna bespovratnih sredstava za razdoblje od 30 mjeseci.

prigorski.hr

 

 

Provjerite i ovo

vrijeme1

Pretežno oblačno

Pretežno oblačno uz povremenu oborinu, osobito u zapadnim krajevima. Na kopnu će većinom padati snijeg. …

tolusic

Tolušić o fotomontaži: Bandi koja se zaigrala poručujem da su se namjerili na krivog

Ministra poljoprivrede i potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića napali su fotomontažama. Zbog fotografija koje su ga …