Izjava dana
coor

Projekt u Križevcima: „Zajedno u radu i igri!“

Učenici 5.-8. razreda učiteljice Snežane Premužić i stručna suradnica Tihana Doskočil iz križevačkog COOR-a  u utorak su posjetili prijatelje 2. b razreda učiteljice Suzane Balić i pripravnicu Andreu Šturbek iz OŠ Ljudevita Modeca Križevci u sklopu projekta „Zajedno u radu i igri!“.

coor1

Domaćini su ih veselo dočekali, gosti su poklonili svoje uratke, slikovnicu koju su izradili te izvezena srca na papirnatom tanjuru, i odmah prionuli na posao. Knjižničarka Romana Erhatić pročitala je priču Ljubavna priča jednog žapca koja je bila inspiracija učenicima za prvi zadatak, a to je pisanje priče ili pjesme Zaljubljeni žabac.

coor4

Uz pomoć ponuđenih riječi, učenici su napisali originalne stihove koje su ponosno pročitali ostalima. Nakon kraćeg odmora, nastavili su s kreativnim radom i to s izradom žabica, bubamara i pčelica od kolaž papira. Na kraju druženja domaćini su svoje prijatelje počastili grickalicama i sokom te pozdravili do skorog susreta u COOR-u.

coor5coor2coor3

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

krizevci3

„Križevci u Velikom ratu“ – izložba o Prvome svjetskom ratu u Gradskom muzeju Križevci

Posljednjih nekoliko godina brojnim izložbama, znanstvenim skupovima, komemoracijama i na razne druge načine, širom Europe …

IMG_8523

FOTO/VIDEO Križevci: Katija Romac oduševila učenike pričom “Ana ispod oblaka”

U Gradskoj knjižnici Franjo Marković Križevci od ponedjeljka su počeli jednomjesečni programi obilježavanja Mjeseca hrvatske …