Damir Špehar/Pixsell
Damir Špehar/Pixsell

prigorski picigIN Željko Picig: Malo nam za sreću treba

Svečano je otvoren “Advent u Križevcima”! Zasjale su lampice, lampioni odletjeli u zrak, a mali i veliki isprobali su klizaljke i klizalište u središtu grada.

Ovaj događaj je pokazao kako nam zapravo malo za sreću treba. Troškovi su za gradski proračun minimalni, jer je tvrtka KTC Križevcima darovala klizalište.

Sljedeće godine će se Križevci jače financijski uključiti u realizaciju manifestacije koja će zasigurno postati tradicionalna. I tako treba biti! Grad mora odvojiti sredstva da bi se građani u njemu lijepo osjećali i da bi imali sadržaje. Trebat će poraditi i na ostalim križevačkim manifestacijama kako bi se ponosno osjećali u svome gradu.

Brendirati Križevačke štatute i Križevačko veliko spravišče dići na višu razinu – samo je djelić križevačkih turističkih vrijednosti na kojima bi trebalo početi raditi od sljedeće godine.

Križevci od danas više nisu grad spavača i mrtvila na trgu. Križevci su počeli disati punim plućima, a osim rada na turističkom planu, trebat će urediti sela, ulice i ceste te stvoriti perspektivu za mlade kroz radna mjesta.

Na taj način Križevci će postati najljepši grad za mlade, stare, život i uživanje u životu.

U sljedećih mjesec dana Križevci će na turističkoj karti Hrvatske biti prepoznatljivi po klizalištu, a na sportskoj karti po malonogometnom turniru koji će uskoro započeti.

Željko Picig/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

sabor

UZ IZGLASAVANJE POVJERENJA VLADI U HRVATSKOM SABORU Čas je za promjenu izbornoga zakonodavstva

Nakon maratonske sjednice u prvim satima subote 11. studenoga većina je u Hrvatskom saboru dala …

izbori

prigorski picigIN Željko Picig: Novi stranački ogranci u “nezavisnoj ” županiji

Na proteklim lokalnim izborima u dva od tri grada u Koprivničko-križevačkoj županiji pobijedili su nezavisni …