Izjava dana
adel

PRIGORSKI KRAJ DOBIO NOVI ATRAKTIVNO UREĐENI UGOSTITELJSKI OBJEKT Marina, Petra i Ana-Maria pozivaju vas u Adel!

Na pola puta između Križevaca i Svetog Ivana Zeline, točnije u Fodrovcu u općini Sveti Petar Orehovec, u tijeku je velika fešta povodom završetka radova novoizgrađenog ugostiteljskog objekta “Adel”. Svečano otvorenje bit će za nekoliko dana, a povodom završetka radova vlasnik lokala Dragutin Horvat upriličio je feštu na kojoj će biti više od 200 gostiju. Razgovarali smo s vlasnikom i zabilježili nekoliko fotografija iz lokala i s fešte koja je u tijeku u Domu u Fodrovcu.

-Caffe bar “Adel” – riječ je o inicijalima prvih slova kćeri, zeta i dvije unuke. Ovo je novoizgrađeni objekt, a odlučili smo ga izgraditi jer u ovom kraju nemamo gdje popiti poštenu kavu, mladi nemaju gdje izlaziti, a i mi stariji češće izlazimo. Tako je došlo do ideje da se ovo izgradi – rekao je uvodno Dragutin Horvat i napomenuo kako je uređenje prostora trajalo godinu dana.

– Prostor ima oko 160 kvadrata, 20 parkirnih mjesta, podno grijanje, prostor za pušače i nepušače. Ima oko 80 sjedećih mjesta, a vjerojatno će biti i glazbenih večeri. Otvorenje će biti kad riješimo priključak s HT-om. Vjerujem da ćemo otvoriti kroz 10-ak dana – rekao je Horvat.

Dragutin Horvat
Dragutin Horvat

-Gosti koji dođu ovdje neka se osjećaju ugodno, kao doma i nek popiju dobru kavicu, a radit će tri djelatnice – Monika, Petra i Ana-Maria.

Oko uređenja interijera svi su sudjelovali u obitelji. Danas nije otvorenje, već smo napravili feštu u obližnjem Domu povodom završetka radova – rekao je vlasnik Dragutin Horvat. Pogledajte kako izgleda “Adel”, a zabilježili smo i nekoliko fotografija s fešte – slobodno se naluknite!

adel6 adel7 adel8 adel9 adel10 adel11
adel13 adel4 adel5 adel14 adel15 adel16 adel17 adel19 adel20 adel21 adel adel1adel23 adel24 adel25 adel26 adel27 adel28 adel29 adel2 adel3 adel30

adel22

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

[FOTO/VIDEO] Otvoren KTC-ov centar u Karlovcu

U nazočnosti brojnih kupaca, uzvanika i vlasnika obitelji Katavić iz Križevaca u Senjskoj ulici na …

PRO_1550

[FOTO/VIDEO] Još jedna prometna nesreća na novom semaforiziranom raskrižju u Križevcima

Novo semaforizirano raskrižje je nekoliko mjeseci u funkciji u Križevcima, a već je bilo nekoliko …