Cabaret 15.06.

Premijera novog Zagrebačkog Cabareta u Kontesi!

Jazz & Cabaret club Kontesa i Kazalište Komedija najavljuju novi koncept Cabaret showa pod nazivom „Cabaret à la Zagreb“

Premijerni show je 08.12., a producent, režiser i voditelj showa Miro Ungar pripremio je zanimljive i atraktivne točke i goste, koji će kroz svoje nastupe na sceni Kontese pružiti publici malo šarma i topline Zagreba s početka prošlog stoljeća, kao i razigranosti i dinamike novog doba.

Sverko

„Povodom Adventa odlučio sam napraviti show u kojem će moj dragi rodni grad imati glavnu ulogu. Bio je to veliki izazov jer Zagreb može istovremeno biti romantičan, smiješan i ozbiljan, skroman i razuzdan. On je neiscrpan izvor inspiracije. Ovaj cabaret će biti Zagreb kako ga ja doživljavam – Zagreb na „My way“. Dramaturgiju potpisuje Ivica Krajač.

Sretni smo da možemo najaviti i sudjelovanje hrvatske pjevačke dive Radojke Šverko koja će pjevati „Pjesmu kontese Nere“ iz rock opere „Grička vještica“.  Uz nju će nastupiti u nekoliko različitih uloga i pjevač Bojan Jambrošić, kao i pjevačica – glumica Nikita!  U showu nastupa i šestočlani plesni ansambl, pjevači zabavljači, artisti i stand up komičar.  Bit će veselo, ludo, šašavo – cabaretski! Dobro nam došli, Zagreb sad opet ima svoj Cabaret! – poručio je Ungar.

Jambrosic

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Davor Javorovic/PIXSELL

VIDEO Održan Božićni bal lipicanaca “Tajna bijele kočije”

U subotu u zatvorenoj jahaonici ergele u Đakovu održana je glazbeno-scenska predstava s konjima prigodne …

stand up14

PUCALI OD SMIJEHA Goran Vugrinec nasmijavao križevačku publiku

U križevačkom Klubu kulture nastavljene su večeri smijeha, koje ugošćuju najuspješnije stand-up komičare u regiji. …