vrtic

PREKRASAN DAN U VRTIĆU Dječji vrtić Križevci dobio status Eko škole

Dječji vrtić Križevci dobio je Međunarodni status Eko škole, a tom prigodom u petak je održana  svečanost podizanja Zelene zastave sa oznakom Eko škole.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Križevci Mirjana Gregurek je rekla kako je ovaj događaj dobar poticaj za daljnji nastavak rada. – Hvala svim djelatnicima vrtića, jer bez njih ne bi mogli uspješno završiti projekt. Posebno hvala odgajateljicama Martini Dvečko i Mariji Falat Harča koje su osmislile eko himnu, a pedagoginja Ljiljana Kump vodila je brigu o cijelom projektu – rekla je Mirjana Gregurek.

Pedagoginja Ljiljana Kump je održala prezentaciju o dobivanju statusa Eko škole. Na kraju se pozdravnim riječima obratio križevački gradonačelnik Branko Hrg, a predstavnica tvrtke Friš Maša Horvat je uručila priznanje ravnateljici vrtića.

Vrtićarci su pripremili prigodan glazbeni program, a izveli su i eko himnu. Dječji vrtić Križevci dobio je status Eko škole od međunarodne koordinacije za Eko škole, a na prijedlog Hrvatskog povjerenstva Zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš. Pogledajte djelić atmosfere – slobodno se naluknite!

vrticvrtic1vrtic2vrtic3vrtic4vrtic5vrtic6vrtic7vrtic8vrtic9vrtic10vrtic11vrtic13vrtic14vrtic15vrtic16vrtic17vrtic18vrtic19vrtic20vrtic21vrtic22vrtic24vrtic25vrtic26vrtic27vrtic28

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

lille

VIDEO Lidija Bačić – Lille u Svetom Ivanu Žabnu

Splitska pjevačica Lidija Bačić održala je u subotu koncert u Svetom Ivanu Žabnu u sklopu …

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

VIDEO Ivanjskim krijesom započela proslava Dana grada Karlovca

Proslava Dana grada Karlovca započela je u subotu, 23. lipnja tradicionalnim paljenjem krijesa na obalama …