ilustracija
ilustracija

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba tribine u Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima

Županijski Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi koprivničko-križevačke županije povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, 1. listopada 2018. godine, organizira tribinu „ Pravna, zdravstvena i socijalna zaštita umirovljenika i osoba starije životne dobi“.

Moderator tribine je predsjednik Županijske skupštine i predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Željko Pintar

Sudionici tribine upoznat će se s pravima iz sustava socijalne skrbi koja se odnose na osobe starije životne dobi, informirati o mirovinskom sustavu i mirovinskoj reformi te mogućnostima i prednostima informatičkog opismenjavanja starijih osoba u Tjednu cjeloživotnog učenja a sve u cilju ukupnog unapređenja kvalitete života starije populacije.

Tribine će se održati u sva tri županijska grada prema slijedećem rasporedu:

Koprivnica, 1. listopada 2018. u 11,00 sati – Dom za starije i nemoćne Koprivnica
Đurđevac, 2. listopada 2018. u 11,00 sati – Zgrada INE Đurđevac
Križevci, 3. listopada 2018. u 11,00 sati – Udruga umirovljenika, Josipa Butorca 1, Križevci

Predavači: Danijel Rušak – ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica – prava iz sustava socijalne skrbi, Željko Šemper- član županijskog Savjeta za umirovljenike – informacije o mirovinskom sustavu i mirovinskoj reformi, Robertina Zdjelar- članica Županijske skupštine – mogućnosti informatičkog opismenjavanja starijih osoba.

prigorski.hr

fah

Provjerite i ovo

gorivo

Od ponoći ista cijena benzina i dizela

Od ponoći je benzin jeftiniji za 2 lipe, dok je dizel poskupio za 3 lipe, …

Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovar: Dodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama

Na svečanoj sjednici Gospodarskoga vijeća HGK-a Županijske komore Bjelovar dodijeljene su plakete Zlatna kuna najuspješnijim …