Izjava dana
IMG_2891

Povodom Dana grada Križevaca Udruga Maslačak održala dan otvorenih vrata

Jutros je u prostoru Udruge Maslačak u Gundulićevoj ulici u Križevcima održan dan otvorenih vrata udruge, a povodom Dana grada Križevaca, koji se svečano obilježava 24. travnja. Štićenici Udruge na kreativnoj radionici izrađivali su suvenire, koje će podijeliti sudionicima utrke, koja će se održati sljedećeg utorka pod geslom “Hodaj, trči, vozi za Maslačak”.

-Na ovoj radionici izrađujemo predmete, koji mogu poslužiti i kao suveniri i uspomenu. Dio materijala je doniran, pa ovom prilikom zahvaljujem cvjećarni Camellia. Na inicijativu Zajednice športskih udruga Križevci održat ćemo i našu humanitarnu utrku, jer svaka kuna nam dobro dođe. Dio tih sredstava će ići za nabavu kombi vozila. -rekla je Tamara Premuš te dodala kako se ujedno pripremaju i za Spravišče kao i za Trofej grada.

-Za nabavku kombi vozila nedostaje nam još trećina sredstava. Prikupili smo 160 tisuća, nedostaje nam još 50-ak tisuća. Nadam se da ćemo kroz još nekoliko akcija i još jednu humanitarnu prikupiti ta sredstva i da ćemo ove godine nabaviti kombi. -zaključno je rekla Tamara Premuš.

IMG_2891 IMG_2892 IMG_2893 IMG_2894 IMG_2896 IMG_2897 IMG_2899 IMG_2900 IMG_2901 IMG_2902 IMG_2903

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

stadion9

NK RADNIK KRIŽEVCI-HNK RIJEKA Sve je spremno za križevački nogometni blagdan!

Posljednje pripreme završene su na križevačkom Gradskom stadionu uoči utakmice 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa …

clubture

Savez udruga Klubtura i Udruga K.V.A.R.K. od 27. do 29. rujna u Križevcima organiziraju 11. Clubture Forum

Clubture Forum dugogodišnji je program Saveza udruga Klubtura / mreže Clubture pokrenut 2008. godine i …