petar sever

POTKALNIČKI KUHAR GODINE Petar Sever: Ovo mi je najljepši poklon za rođendan

Kalničanka proizvodi d.o.o i Kalnička poljoprivredna zadruga u subotu su priredili tradicionalno natjecanje u pripremanju kotlovine “Potkalnički kuhar godine – Vincekovo 2018”. Na manifestaciji održanoj u Domu hrvatskih branitelja u Kalniku za najboljeg kuhara proglašen je 16-godišnji Petar Sever iz Križevaca. Razgovarali smo s pobjednikom odmah nakon proglašenja pobjednika.

-U petak sam navršio 16. rođendan i ovo mi je najljepši poklon. Na natjecanje u pripremanju kotlovine dolazim već četiri godine. Jako mi je drago što sam pobijedio i trudio sam se da ljudima kotlovina bude ukusna. Idem u Srednju školu “Ivan Seljanec” Križevci za pomoćnog kuhara i slastičara.

Slijedi mi daljnje školovanje i kad završim krenut ću raditi. Svi moji su sretni što sam pobijedio- rekao nam je Potkalnički kuhar godine Petar Sever.

_PRO2840 _PRO2833 _PRO2828 sever sever sever

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Damir Špehar/Pixsell

PREDSTAVLJAMO Gornjogradski motociklistički kralj Dražen Kemenović Kemo: Sve sam “lomio”, osim glave

Dojmljiva sportska biografija 46-godišnjeg Križevčanina // Gornjogradski motociklistički kralj Dražen Kemenović Kemo  28 godina u motociklističkom …

zvonar

INTERVJU Danijel Zvonar, načelnik Općine Kalinovac: Projektom ‘Brižne žene Podravske’ zaposlit ćemo 18 žena na dvije godine

Danas, na dan Svetog Luke Evanđelista, zaštitnika župe Kalinovac i Općine održana je sveta misa …