Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

Počela jesenjska kampanja “40 dana za život”

U Hrvatskoj će se od 26. rujna do 4. studenoga održati deseta kampanja pro-life inicijative “40 dana za život”. Obilježje jesenske kampanje “40 dana za život” ove godine je i promocija filma “40 dana…”.

Premijera filma “40 dana za život” bit će 20. listopada istodobno u 29 gradova u kojima se održava molitveno bdjenje. Zagrebačka premijera najavljena je toga dana u Cineplexx-u na Slavonskoji aveniji u 20 sati.

Inicijativa „40 dana za život“ oblikovana je prema Svetom pismu i okuplja kršćane svih denominacija na zajednički angažman za zaštitu života nerođene djece, za iscjeljenje žena koje su pobacile, za obraćenje medicinskog osoblja koje vrši abortuse te političara i aktivista koji ga zagovaraju i promiču. Djeluju i kroz duhovnu, moralnu i materijalnu pomoć svakoj majci i ocu koji razmišljaju ili su donijeli odluku da abortiraju svoje dijete.

Inicijativa je razvila program “Oprostom oslobođene” kroz koji radi sa ženama koje su pobacile, te u sebi nose rane te traume. U pripremi je takav program i za muškarce. Upravo je liječenje rana nakon pobačaja obuhvaćeno ovogodišnjim geslom “Njegove nas rane iscijeliše”.

Inicijativa je u Hrvatskoj pokrenuta 2014. godine. Za ovu jesen predviđena je molitva u 29 hrvatskih gradova na 31 lokaciji.

prigorski.hr/ika.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

ilustracija

VIDEO NAJAPSURDNIJI PROPISI ZA MALE PODUZETNIKE Nije lako voditi obrt ili tvrtku u Hrvatskoj

Izgleda da je voditi obrt ili tvrtku u Hrvatskoj jednako vođenju svemirske postaje. Svaki dobar …

Jurica Galoić/PIXSELL

Zagreb: Na Velesajmu otvoreno sedmo izdanje Reboot Infogamer sajma

Na Zagrebačkom Velesajmu otvoreno je sedmo izdanje Reboot Infogamer sajma, jednog od najvećeg gaming sajma …