policija

Pijan pred djetetom skinuo hlače i mahao spolovilom // Simulirali tučnjavu pa se četvorka i ozbiljno potukla

Pune ruke posla imali su jučer koprivničko-križevački policijski službenici s pijanim građanima. Krenimo redom.

Oko 15.30 sati na neograđenom dvorištu u Vlaislavu muškarac rođen 1995. godine je pod utjecajem alkohola od 1,43 promila narušavao javni red i mir na način da je vikao, galamio i vrijeđao muškarca samo godinu mlađeg od sebe, rođenog 1996. godine, piše Drava.info.

Tu nije bio kraj njegovom cirkusu već je pred muškarcem rođenim 1971. godine i djetetom rođenim 2014. godine skinuo hlače i mahao spolovilom. Nakon toga je gađao kamenčićima kuću muškarca rođenog 1996. godine.

Policijski su ga službenici odveli u posebne policijske prostorije gdje je ostao do otriježnjenja. Uz to je zaradio optužni prijedlog zbog dva prekršaja – svađe i vike te vrijeđanje moralnih osjećaja građana.

Drugo narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je u ugostiteljskom objektu u Kloštru Podravskom u 00.20 sati. Muškarac rođen 1985. godine je u šali simulirao napad na muškarca rođenog 1992. godine što je treći muškarac rođen 1981. godine shvatio ozbiljno.

Radi sprečavanja napada umiješao se i napao muškarca rođenog 1985. godine. On je od siline udarca pao na pod na što se u tučnjavu umiješao i četvrti muškarac rođen 1988. godine koji ga je dodatno udario više puta u predjelu tijela.

Alkotestiranje nad četvoricom muškaraca nije izvršeno jer su policijski službenici na mjesto događaja stigli tek kasnije. Prilikom obavljanja razgovora s policijom, muškarac rođen 1985. godine se žalio na bolove u glavi, ali je odbio liječničku pomoć.

Muškarcima rođenima 1985., 1981. i 1988. godine izdana je zabrana posjećivanja ugostiteljskog objekta osam dana na udaljenosti od 30 metara te su zaradili optužni prijedlog.

drava.info/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

U prometnoj nesreći poginuo 26-godišnji vozač mopeda

U sudaru mopeda i osobnog automobila koji se oko 19.37 sati dogodio na raskrižju Kapeličke …

policija

Pijani muškarac zaprijetio ženi i djeci riječima “Idem po oružje i sve ću vas ubiti”

Određen istražni zatvor protiv 48-godišnjaka Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje uhićenog …