policija

Pijan pred djetetom skinuo hlače i mahao spolovilom // Simulirali tučnjavu pa se četvorka i ozbiljno potukla

Pune ruke posla imali su jučer koprivničko-križevački policijski službenici s pijanim građanima. Krenimo redom.

Oko 15.30 sati na neograđenom dvorištu u Vlaislavu muškarac rođen 1995. godine je pod utjecajem alkohola od 1,43 promila narušavao javni red i mir na način da je vikao, galamio i vrijeđao muškarca samo godinu mlađeg od sebe, rođenog 1996. godine, piše Drava.info.

Tu nije bio kraj njegovom cirkusu već je pred muškarcem rođenim 1971. godine i djetetom rođenim 2014. godine skinuo hlače i mahao spolovilom. Nakon toga je gađao kamenčićima kuću muškarca rođenog 1996. godine.

Policijski su ga službenici odveli u posebne policijske prostorije gdje je ostao do otriježnjenja. Uz to je zaradio optužni prijedlog zbog dva prekršaja – svađe i vike te vrijeđanje moralnih osjećaja građana.

Drugo narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je u ugostiteljskom objektu u Kloštru Podravskom u 00.20 sati. Muškarac rođen 1985. godine je u šali simulirao napad na muškarca rođenog 1992. godine što je treći muškarac rođen 1981. godine shvatio ozbiljno.

Radi sprečavanja napada umiješao se i napao muškarca rođenog 1985. godine. On je od siline udarca pao na pod na što se u tučnjavu umiješao i četvrti muškarac rođen 1988. godine koji ga je dodatno udario više puta u predjelu tijela.

Alkotestiranje nad četvoricom muškaraca nije izvršeno jer su policijski službenici na mjesto događaja stigli tek kasnije. Prilikom obavljanja razgovora s policijom, muškarac rođen 1985. godine se žalio na bolove u glavi, ali je odbio liječničku pomoć.

Muškarcima rođenima 1985., 1981. i 1988. godine izdana je zabrana posjećivanja ugostiteljskog objekta osam dana na udaljenosti od 30 metara te su zaradili optužni prijedlog.

drava.info/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

policija

Pijana vozačica vozila u suprotnom smjeru, u prometnoj nesreći poginuo 41-godišnjak

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 15. kolovoza oko 23.55 sati na Istarskom ipsilonu, jedna …

trazi se

Policija traži pomoć građana – prepoznajete li ovu osobu?

Policijska postaja Bjelovar provodi kriminalističko istraživanje – nekoliko kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u obiteljske …