Izjava dana
dveri

OTVORENE DVERI VRBOVCA Počinje 2. sajam malog gospodarstva i obrta

Ovog vikenda, u subotu 19. i nedjelju 20. svibnja u Vrbovcu se održava 2. sajam malog gospodarstva i obrta pod nazivom“ Otvorene dveri Vrbovca“

Ovu gospodarsku manifestaciju organizira „Sajam automobila Zagreb“ čiji izvršni direktor Miroslav Filipčić ističe da je ovo prigoda da se na jednom mjestu okupi mala privreda i vlasnici raznovrsnih OPG-eva, jer se ima što ponuditi.

Sajam je istodobno mjesto dogovora i razmjena iskustava, ali i sklapanje novih poslova. Već na lanjskom prvom okupljanju, Sajam je opravdao svoje postojanje. Ove, pak godine na Sajmu će sudjelovati preko 100 izlagača.

Izložbeni dio je u centru grada i oko Gradske tržnice, a otvaranje je u 10 sati u subotu. Pripremljen je i atraktivan kulturno zabavni program u kojem će sudjelovati KUD-ovi i tamburaši.

Od manifestacija Filipčić ističe pored ostalih i humanitarnu roštiljadu pod pokroviteljstvom Mesne industrije PIK-a Vrbovec u nedjelju pod nazivom “ Nisi sama, ideš s nama“. Sakupljena sredstva bit će donirana Udruzi ženama oboljelim od malignih bolesti iz Zagreba čija je predsjednica Ivana Kalođera.

Dragan Vicković/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Hrvoje Jelavić/Pixsell

Olakšava se školska torba i regulira najveća dopuštena cijena udžbenika

Obrazlažući Prijedloga zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu na …

vrijeme pri

Prognoza vremena za četvrtak

Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku te i dalje toplije od prosjeka. Malo kiše mjestimice može …