virje

Otvoren ured Turističke zajednice područja „Središnja Podravina“

Povodom obilježavanja Dana općine Virje i njenog nebeskog zaštitnika Svetog Martina, i ove je godine pripremljen bogat i sadržajan program. Jedna od aktivnosti bilo je predstavljanje Turističkog ureda Turističke zajednice područja „Središnja Podravina“, koji je u subotu, 11. studenoga svečano otvorio zamjenik koprivničko-križevačkog župana Darko Sobota, istaknuvši važnost zajedničke promocije općina koje obuhvaća Turistička zajednica i ovog dijela Podravine te je zaželio mnogo uspjeha u daljnjem djelovanju.

Uz Sobotu, okupljenima su se obratili direktorica TZP „Središnja Podravina“ Elizabeta Milanović Glavica i načelnik Općine Virje Mirko Perok, a predstavljanju su prisustvovali načelnici općina, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, direktor Turističke zajednice Koprivičko-križevačke županije Zdravko Mihevc te brojni mještani.

Direktorica Milanović Glavica uputila je posebne zahvale Općini Virje i Županijskoj turističkoj zajednici na pomoći oko registracije i procedure ustrojavanja ureda, a kulturno-umjetnički dio programa priredile su Iskrice DND Virje i odgojna skupina „Leptirići“ iz Dječjeg vrtića „Zrno“ Virje.

TZP „Središnja Podravina“ osnovana je 2015. godine, a u njezinom su sastavu općine Drnje, Legrad, Hlebine, Novigrad Podravski, Virje, Gola i Molve. Načelnici spomenutih općina odlučili su se udružiti kako bi objedinili turističku ponudu i smanjili troškove, a svrha je omogućiti uspješniji razvoj turizma na tom području.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

domace28

KRIŽEVAČKA PEKARA MLINČEK Nova paleta proizvoda osvaja tržište u šest županija

Križevačka pekara “Mlinček” na tržište je izbacila novu paletu proizvoda kruha, kojeg rade bez aditiva, …

IMG_2961

Bjelovar: Održana 39. sjednice biskupa Zagrebačke crkvene pokrajine

U Biskupskome ordinarijatu u Bjelovaru, u četvrtak, 21. lipnja 2018., na spomendan sv. Alojzija Gonzage, …