Izjava dana

horvatic

Osijek: Proglašeno 12 najboljih kukuruznih silaža u Hrvatskoj

Hrvatska poljoprivredna agencija i središnji uzgajivački savezi (Savez udruga hrvatskih uzgajivača Holstein goveda i Središnji savez hrvatskih uzgajivača simentalskog goveda) danas i u četvrtak u Osijeku organiziraju XIII. savjetovanje uzgajivača goveda. Pokrovitelj savjetovanja je Ministarstvo poljoprivrede, a generalni sponzor Osječko-baranjska županija. Na početku savjetovanja dodijeljene su zlatne, srebrne i brončane plakete prvog natjecanja u kvaliteti kukuruzne silaže u Republici Hrvatskoj. Najboljim je proglašeno 12 silaža u Hrvatskoj.

Zlatna plaketa otišla je u Agro Bovis (Ivanovci Gorjanski) i u Stočarski obrt Ljulj (Budinšćina). Srebrna plaketa dodijeljena je PG-u Tolušić Branko (Đakovo). Zlatku Paniću (Koprivnica), Danijelu Horvatiću (Stara Kapela) i Zlatku Bradiću (Ugarci).

Brončana plaketa otišla je u ruke Ivana Kveteka (Gorica Valpovačka), Tomislava Gubeljaka (Breznica Našička), Zorana Radanovića (Čemernica), Zorana Pukeca (Cepidlak), Vlade Šatraka (Zvonik) i Damira Bosnara (Desinić).

NAGRADE

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Damir Špehar/Pixsell

VIDEO Biljana Borzan u Bjelovaru: U Hrvatskoj imamo skuplje i lošije strane proizvode

Zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan na poziv Gradske organizacije SDP-a Bjelovar održala je konferenciju …

vrijeme

Oblačno, u unutrašnjosti uz susnježicu i snijeg

Oblačno, u unutrašnjosti uz susnježicu i snijeg te stvaranje novog snježnog pokrivača, ponajprije u gorskim …