Izjava dana
sogolj

OPROŠTAJ OD BOGATE KARIJERE Omer Šogolj: Sudio sam preko 1100 utakmica

Omer Šogolj, rođen je 15. lipnja 1963. godine u Zavidovićima, a za sebe kaže da je Koprivničanac.

Nakon 37 godina nogometa, od toga 15 godina seniorskog i 3 godine veteranskog nogometa i 22 godine sudačkog poziva oprostio sam se od aktivnog suđenja proteklog vikenda u Miklinovcu i Reki.

Omer Šogolj zahvalio je svima koji su dolaskom na posljednje njegove sudačke utakmice uveličali njegov oproštaj od bogate karijere.

sogolj

Šogolj nam je prepričao u nekoliko crtica svoju karijeru. – Počeo sam u Karlovcu daleke 1981. godine. U Koprivnici počinjem igrati u NK Tehnika kod velikog dona nogometa – Stipe Relje.

Godine 1988. nastupam za NK Lokomotivu s kojom smo pokorili ondašnje lige i stvaranjem domovine Hrvatske kojoj sam dao svoj obol kao djelatna vojna osoba osvajamo Kup Hrvatske pobjedom u finalu protiv Slavena golom Cveleta u rašlje golmanu Slukiću.

Pozdrav svim mojim suigračima u Tehnici i Lokomotivi. Trenirao sam i igrao za NK Rasinja, gdje smo napravili značajne rezultate.  Godine 1996. polažem za nogometnog suca i nakon 22 godine aktivno prestajem suditi.

sogolj3

Lijepo je bilo biti sudionik nogometne priče i zahvaljujem svima koji su sudjelovali zajedno sa mnom. Sudio sam preko 1100 utakmica svih uzrasta i rangova. Sretan sam zbog toga. Voljeti sport znači voljeti ljude i tko god je u sportu ne može biti loš – rekao je Šogolj i dodao kako su suci uvijek na vjetrometini.

-Jako težak poziv i zato se mladi ne odlučuju suditi. Veoma teško stanje je u sudačkoj organizaciji na privlačenju novih sudaca, a današnji mladi suci trebaju podršku javnosti da izdrže u ovom pozivu. Želim svim svojim kolegama svako dobro. Hvala svim klubovima i igračima koji su bili dio moje sportske i sudačke priče- poručio je Omer Šogolj koji nakon nogometa traži nove hobije.

sogolj2

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

lackovic

NIKAD ISPRIČANA PRIČA Željko Lacković otvorio dušu i ispričao kako je zarađivao uzgajanjem purica, a nakon Domovinskog rata završio je fakultet i postao uspješan poduzetnik i političar

Željko Lacković, predsjednik đurđevačkog Gradskog vijeća i nezavisni saborski zastupnik, eksluzivno je za prigorski.hr otvorio …

ellis

NOVO U KRIŽEVCIMA ELLI”s – novi modni kutak za žene!

Nova trgovina Elli”s svečano je otvorena u subotu na Trgu J.J. Strossmayera 11 u Križevcima. …