Izjava dana
kranjcevic

OPG KRANJČEVIĆ Vrijedna obitelj Kranjčević sve proizvode bez problema proda na kućnom pragu

Na 14. Danu povrća Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici sa svojim izlagačkim štandom predstavio se i OPG Kranjčević iz Carevdara. Spomenimo da je i izlagački prostor obitelji Kranjčević osvojio 3. mjesto na manifestaciji.

kranjcevic

Sugovornik nam je bio Željko Kranjčević koji nam je uvodno rekao kako proizvode češnjak, bučino ulje, krastavce, papriku i rajčicu. – Prodaju vršimo na kućnom pragu, a kontaktirati nas se može na 098/218 656 ili u Carevdaru 176.

kranjcevic

Na tržnicama ne prodajemo, jer sve uspijemo prodati doma. Imamo svoje mušterije koje prepoznaju kvalitetu ulja i povrća. Bavimo se ovim poslom desetak godina, a ostalo je samo nekoliko litara bučinog ulja i to smo sačuvali samo za ovu manifestaciju- rekao je Kranjčević i dodao kako su prvi puta sudjelovali na Danima povrća Koprivničko-križevačke županije.

kranjcevic2kranjcevic1

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Tihomir Antolković, vijećnik SDP-a

Tihomir Antolković (SDP): Kako teče projekt objedinjene javne nabave? // Denis Kralj: Vjerujem da ćemo takvom praksom uštedjeti

Vijećnik SDP-a Tihomir Antolković pod aktualnim satom vrbovečkog predstavničkog tijela upitao je gradonačelnika Denisa Kralja …

IMG_8175_a_resize

DR. SC. ZDENKO BALOG: 62 godine od Brijunske deklaracije (19. srpnja 1956. – 19. srpnja 2018.)

Navršava se 62 godine od potpisivanja Brijunske deklaracije. Na današnji dan prije 62 godine, u …