Izjava dana
zajednica sportova zupanije

Održana Skupština Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije

U prostorijama Županijske uprave u četvrtak, 26. travnja održana je sjednica Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije, koju je vodio predsjednik Zajednice Stanislav Lovković.

Na samom početku okupljene je u ime Koprivničko-križevačke županije pozdravila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, a zatim je predsjednik Lovković predstavio Izvješće o radu za 2017. godinu, koje i i usvojeno.

Prema Izvješću, Zajednica broji ukupno 17 članica, i to 12 županijskih sportskih saveza, tri zajednice sportskih udruga gradova, Zajednicu sportskih udruga općine Virje te jedan sportski klub.

U svrhu poticanja i promicanja sporta na području Županije, u 2017. godini je na temelju pristiglih zahtjeva i danih suglasnosti članica neposrednim donacijama sufinancirana 91 sportska manifestacija i natjecanje, a s ciljem promicanja sporta kod djece, Zajednica je nastavila s provođenjem projekta Male sportske škole u suradnji s općinama i gradovima.

Zajednica je redovito surađivala s Hrvatskim olimpijskim odborom, kao i s drugim sportskim organizacijama te je u potpunosti izvršila sve aktivnosti i zadaće predviđene Programom rada i Financijskim planom za prošlu godinu.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Hrvoje Jelavić/Pixsell

Olakšava se školska torba i regulira najveća dopuštena cijena udžbenika

Obrazlažući Prijedloga zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu na …

vrijeme pri

Prognoza vremena za četvrtak

Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku te i dalje toplije od prosjeka. Malo kiše mjestimice može …