Izjava dana
zajednica sportova zupanije

Održana Skupština Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije

U prostorijama Županijske uprave u četvrtak, 26. travnja održana je sjednica Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije, koju je vodio predsjednik Zajednice Stanislav Lovković.

Na samom početku okupljene je u ime Koprivničko-križevačke županije pozdravila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, a zatim je predsjednik Lovković predstavio Izvješće o radu za 2017. godinu, koje i i usvojeno.

Prema Izvješću, Zajednica broji ukupno 17 članica, i to 12 županijskih sportskih saveza, tri zajednice sportskih udruga gradova, Zajednicu sportskih udruga općine Virje te jedan sportski klub.

U svrhu poticanja i promicanja sporta na području Županije, u 2017. godini je na temelju pristiglih zahtjeva i danih suglasnosti članica neposrednim donacijama sufinancirana 91 sportska manifestacija i natjecanje, a s ciljem promicanja sporta kod djece, Zajednica je nastavila s provođenjem projekta Male sportske škole u suradnji s općinama i gradovima.

Zajednica je redovito surađivala s Hrvatskim olimpijskim odborom, kao i s drugim sportskim organizacijama te je u potpunosti izvršila sve aktivnosti i zadaće predviđene Programom rada i Financijskim planom za prošlu godinu.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

klupa

U pripremi su projekti energetske obnove SŠ Vrbovec, SSŠ Velika Gorica i PŠ Rakov Potok

Potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za energetsku obnovu Osnovne škole Sveta Nedjelja ukupne …

Leonard Inkret, Paula Vidas, Josip Klepec i Dominik Fistrić

Mladi hrvatski informatičari sjajni na olimpijadi u Varšavi

Mladi hrvatski informatičari iz zagrebačke XV. gimnazije – Josip Klepec (4. razred) osvojio je srebrenu, …